גולש ירקות
אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה ירקות, אין ארוחה בלי ירקות טרי מבושל לא משנה אבל שיהיה. בתבשיל כאן הכנסתי את הירקות שהיו לי במקרר והתחלתי עם החציל שהוא נפלא בבישול, הוספתי עוד ירקות ויצא תבשיל עם רוטב פיצוץ.
טיפ קטן תגישו עם חלה טובה אי אפשר להפסיק לאכול מרוב שזה טעים.
4 מנות
מרכיבים:
בצל קטן
חציל גדול
2 גזרים
פלפל צהוב
פלפל אדום
כוס וחצי מים
2 עגבניות
כפית סוכר
כפית רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שטוחות פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחתוך את החציל לקוביות קטנות, לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את החציל כ 5 – 6 דקות תוך כדי בחישה.
2. לחתוך את הגזר והפלפלים לקוביות קטנות ולהוסיף לחציל לשתי דקות טיגון, לקצוץ את הבצל להוסיף לירקות ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה, לחתוך את העגבניות להוסיף לירקות לטיגון של דקה.
*3. להוסיף מים, תבלינים, צ'ילי, להנמיך את האש בקצת לבשל 30 דקות מידי פעם לערבב מידי פעם, לקראת הסוף לבדוק טעמים.
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש, אפשר לאכול בטמ"פ החדר.