גולש ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גולש ירקות

גולש ירקות

אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה ירקות, אין ארוחה בלי ירקות  טרי מבושל לא משנה אבל שיהיה. בתבשיל כאן הכנסתי את הירקות שהיו לי במקרר והתחלתי עם החציל שהוא נפלא בבישול, הוספתי עוד ירקות ויצא תבשיל עם רוטב פיצוץ.
טיפ קטן תגישו עם חלה טובה אי אפשר להפסיק לאכול מרוב שזה טעים.

4 מנות

מרכיבים:

בצל קטן
חציל גדול
2 גזרים
פלפל צהוב
פלפל אדום
כוס וחצי מים
2 עגבניות
כפית סוכר
כפית רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות שטוחות פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את החציל לקוביות קטנות, לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את החציל כ 5 – 6 דקות תוך כדי בחישה.

2. לחתוך את הגזר והפלפלים לקוביות קטנות ולהוסיף לחציל לשתי דקות טיגון, לקצוץ את הבצל להוסיף לירקות ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה, לחתוך את העגבניות להוסיף לירקות לטיגון של דקה.

*3. להוסיף מים, תבלינים, צ’ילי, להנמיך את האש בקצת לבשל 30 דקות מידי פעם לערבב מידי פעם, לקראת הסוף לבדוק טעמים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש, אפשר לאכול בטמ”פ החדר.

15803 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולש ירקותגולש ירקות

43
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

שלום ניקי, אני באמצע להכין ומסתבר שיש לי רק גמבה אחת אדומה.
ניתן להוסיף במקום גמבה צהובה קישוא או שזה יהרוס?
תודה רבה, רחלי.

eynat

ניקי את אלופה
הולכת להכין לצהרים

נועה

הכנתי אתמול את המתכון בדיוק כמו שרשום ויצא מעולה וטעים!!!
הכנתי גם את הלביבות תירס וטונה (בד”כ מכינה את הקציצות טונה האחרות שלך) וגם מעולה.
תודה לך על המתכונים

אוטוטו בשלנית

איזה מזל שאת קיימת! 🙂

גילי

הי ניקי,שאלה קצת מצחיקה ..כמה שמן את שמה לטיגון במתכון הזה?תודה!!!

מור

היי ניקי. קודם כל, תודה שאת קיימת! 🙂

ולשאלתי – רציתי לשאול אם יש אפשרות לשלב במתכון תפוחי אדמה וקישואים?
הלקוח (אמא היקרה שלי) ביקשה שאשתדל מאוד להכין את הגולש גם עם תפוחי אדמה..

תודה מראש!

עדינה

ממש טעים!, ובאותה הזדמנות רוצה להמליץ על קציצות טונה האפויות