תבשיל עגבניות ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל עגבניות ועדשים

תבשיל עגבניות ועדשים

יש  בתבשיל הזה רק דברים טובים עגבניות, עדשים שנותנות לתבשיל את הטעם המיוחד, תכינו אורז לבן שיספוג את כל הטעמים של התבשיל וכמה שזה טעיםםם

4 מנות

מרכיבים:

6 עגבניות יפות ואדומות
2 בצלים קצוצים דק דק
2 כפות עדשים אדומות
בין 1.5 כוסות מים ל 2 כוסות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
כפית גדושה סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצלים כמה דקות אש בינונית מידי פעם לבחוש ולהנות מהריח.

2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל יחד עם השום לטגן כמה דקות ולהוסיף את שאר המצרכים.

3. להרתיח ולהנמיך לאש בינונית לבשל כ 40 דקות מידי פעם לבחוש להוסיף מעט נוזלים במידה וצריך ולבדוק טעמים.

* נפלא על אורז לבן.

6444 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

היי ניקי

אם שמה במתכון הזה פפריקה מתוקה ולא מרוקאית ומורידה את אבקת המרק ואת הסוכר זה עדיין יצא טעים?
מודה לך .

צחי קולקר

שלום ניקי. אפשר להגיש את התבשיל הזה קר?
אני צריך להביא לאיזה פגישה תבשיל בריאות וצריך לקחת אותו רחוק בלי אפשרות לחמם. וגם צריך להיות פרווה

ליטל

היי ניקי שייך להוסיף תפוא או בטטה? אם כן איך?
תודה רבה!!!

קתרין

היי ניקי הכנתי פעם זה מעולה אבל אין לי 6 עגבניות בבית בן זוגי החליט לעשות איזשהו רוטב וכמעט נגמר
רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בעגבניות שבקופסת שימורים ?

רוני

היי ניקי, אפשר להוסיף לתבשיל פרגיות?