יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

תבשיל עגבניות ועדשים

10 יולי 2013
(Visited 11,366 times, 1 visits today)
תבשיל עגבניות ועדשים

תבשיל עגבניות ועדשים

יש  בתבשיל הזה רק דברים טובים עגבניות, עדשים שנותנות לתבשיל את הטעם המיוחד, תכינו אורז לבן שיספוג את כל הטעמים של התבשיל וכמה שזה טעיםםם

4 מנות

מרכיבים:

6 עגבניות יפות ואדומות
2 בצלים קצוצים דק דק
2 כפות עדשים אדומות
בין 1.5 כוסות מים ל 2 כוסות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
כפית גדושה סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים כמה דקות אש בינונית מידי פעם לבחוש ולהנות מהריח.

2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל יחד עם השום לטגן כמה דקות ולהוסיף את שאר המצרכים.

3. להרתיח ולהנמיך לאש בינונית לבשל כ 40 דקות מידי פעם לבחוש להוסיף מעט נוזלים במידה וצריך ולבדוק טעמים.

* נפלא על אורז לבן.

הרשם
עדכן
45 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן