תבשיל עגבניות ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל עגבניות ועדשים

תבשיל עגבניות ועדשים

יש  בתבשיל הזה רק דברים טובים עגבניות, עדשים שנותנות לתבשיל את הטעם המיוחד, תכינו אורז לבן שיספוג את כל הטעמים של התבשיל וכמה שזה טעיםםם

4 מנות

מרכיבים:

6 עגבניות יפות ואדומות
2 בצלים קצוצים דק דק
2 כפות עדשים אדומות
בין 1.5 כוסות מים ל 2 כוסות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
כפית גדושה סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים כמה דקות אש בינונית מידי פעם לבחוש ולהנות מהריח.

2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל יחד עם השום לטגן כמה דקות ולהוסיף את שאר המצרכים.

3. להרתיח ולהנמיך לאש בינונית לבשל כ 40 דקות מידי פעם לבחוש להוסיף מעט נוזלים במידה וצריך ולבדוק טעמים.

* נפלא על אורז לבן.

13554 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
אבישג

נהדר ניקי! טעים מאוד!

מרים

כמה עדשים – שתי כפות או שתי כוסות?

מיכל

כמה אבקת מרק לשים?
האם אפשר גם בלי?

שירה

היי
האם העדשים אמורות להיות מבושלות מראש או שהן נעשות במהלך הבישול?

רונית

היי ניקי, מתכון מעולה וקל הכנה. שולב עם אורז לבן בארוחת ערב החג. כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים, שאפילו נאכל כשהוא קר. המון תודה על המתכונים הנפלאים… שנה טובה 🙂

שרון

הי ניקי,

מה זה עדשים אדומות?
יש לי ירוקות וכתומות,
לפי התמונה, מתאימות יותר הירוקות, האם נכון?

אהרון

ניקי זה ניראה מצוין אני אנסה את זה בשבת
זה מתאים למזג האוויר הקר אצלנו.
תודה אהרון קייפטאון