


תבשיל עגבניות ועדשים
יש בתבשיל הזה רק דברים טובים עגבניות, עדשים שנותנות לתבשיל את הטעם המיוחד, תכינו אורז לבן שיספוג את כל הטעמים של התבשיל וכמה שזה טעיםםם
4 מנות
מרכיבים:
6 עגבניות יפות ואדומות
2 בצלים קצוצים דק דק
2 כפות עדשים אדומות
בין 1.5 כוסות מים ל 2 כוסות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
כפית גדושה סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצלים כמה דקות אש בינונית מידי פעם לבחוש ולהנות מהריח.
2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל יחד עם השום לטגן כמה דקות ולהוסיף את שאר המצרכים.
3. להרתיח ולהנמיך לאש בינונית לבשל כ 40 דקות מידי פעם לבחוש להוסיף מעט נוזלים במידה וצריך ולבדוק טעמים.
* נפלא על אורז לבן.
13584 צפיות 11 צפיות היום
מה את אומרת על להוסיף אורז מלא לתבשיל? שיהפוך לנזיד כזה.. מתלבטת.
תודה
הכוונה לקצוץ דק עם סכין או ממש לטחון?
תוספת טעימה מאוד.מומלצת מאוד. תודה ניקי
הי ניקי.
אני רוצה להגדיל את כמות העדשים בתבשיל. מה וכמה צריך לשנות בהתאם ? תודה
היי ניקי, שאלה קטנה אליך – האם אפשר להשתמש בקופסת שימורים של עגבניות מרוסקות במקום העגבניות הטריות? ברור לי שזה פחות טעים אבל נתקעתי בלי וזה מה יש.. תודה!
הי ניקי, אפשר בלי סוכר ובלי ממתיק בכלל? לא טבעי ולא מלאכותי?
ניקי, שלום
האם אפשר להשתמש בכוסברה במקום פטרוזיליה?
בתודה מראש