פרחי כרובית בבצק בירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרחי כרובית בבצק בירה

פרחי כרובית בבצק בירה

חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה,  בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!

4 מנות
25 דקות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני

בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.

12915 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית מטוגנת בבצק בירה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורית זוהר

היי ניקי
רציתי לדעת הציפוי הוא כמו של הנאגטס שלך ?
יש טעם של בירה ? עדיף את זה או כרובית מטוגנת רגילה או בכלל כרובית אפויה?
מה המתכון שאת הכי אוהבת עם כרובית ?
תודה 🙂

לאה

רוטב שלדעתך יתאים? 🙂

יעל

יש אפשרות לאפות בתנור? ..

קרן

היי ניקי!
במה אפשר להחליף את הסודה? אפשר להחליף פשוט בכוס בירה נוספת?
תודה:)

רחל

היי
האם אפשר לעשות עם ברוקולי קפוא?

רוני

היי ניקי,

אפשר לדעתך במקום סודה ובירה לשים קולה בבצק?

תודה!