


פרחי כרובית בבצק בירה
חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה, בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!
4 מנות
25 דקות
מרכיבים:
כרובית בגודל בינוני
בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.
2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.
7771 צפיות 7 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”
היי ניקי
רציתי לדעת הציפוי הוא כמו של הנאגטס שלך ?
יש טעם של בירה ? עדיף את זה או כרובית מטוגנת רגילה או בכלל כרובית אפויה?
מה המתכון שאת הכי אוהבת עם כרובית ?
תודה 🙂
רוטב שלדעתך יתאים? 🙂
יש אפשרות לאפות בתנור? ..
היי ניקי!
במה אפשר להחליף את הסודה? אפשר להחליף פשוט בכוס בירה נוספת?
תודה:)
היי
האם אפשר לעשות עם ברוקולי קפוא?
היי ניקי,
אפשר לדעתך במקום סודה ובירה לשים קולה בבצק?
תודה!