כרובית מטוגנת בטמפורה
זה אחד הדברים שהכי כיף לאכול פרחי כרובית מטוגנים מצופים עם טמפורה בירה מול הטלוויזיה או תוספת לארוחת שישי, גם מי שלא אוהב כרובית לא מוותר על הפרחים הזהובים האלה הם נחטפים!
ואם זה מוכר למישהו זאת מנת מסעדות ידועה ואהובה שאני אף פעם לא מוותרת עליה איך אפשר לומר לא לכרובית מטוגנת ? ועכשיו בגרסה ביתית קלה להכנה, תרשו לי לתת טיפ אחד תשתמשו בכרובית גדולה זה ממכר במיוחד ולא כדאי שיגמר מהר.
4 מנות
מרכיבים:
כרובית בגודל בינוני מפורקת לפרחים
בלילה:
140 ג' קמח (כוס)
300 מ"ל בירה / סודה / מים (כוס ורבע)
כף רוטב צ'ילי מתוק
ביצה
תבלינים:
כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית פלפל שחור
3/4 כף א. מרק
חצי כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים וכף חומץ לחלוט את פרחי הכרובית כ 10 דקות ולסנן.
2. לחמם מחבת עם שמן עמוק, לערבב את כל המצרכים זה אמור להיות במרקם של טחינה לטבול את פרחי הכרובית לנער שאריות לטגן עד שמזהיב מכל הכיוונים ולהניח על נייר סופג.
גולשים מכינים וממליצים:
דנה : "מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤"