פרחי כרובית בבצק בירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרחי כרובית בבצק בירה

פרחי כרובית בבצק בירה

חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה,  בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!

4 מנות
25 דקות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני

בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.

6515 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית מטוגנת בבצק בירה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”


46
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

רוטב שלדעתך יתאים? 🙂

יעל

יש אפשרות לאפות בתנור? ..

קרן

היי ניקי!
במה אפשר להחליף את הסודה? אפשר להחליף פשוט בכוס בירה נוספת?
תודה:)

רחל

היי
האם אפשר לעשות עם ברוקולי קפוא?

רוני

היי ניקי,

אפשר לדעתך במקום סודה ובירה לשים קולה בבצק?

תודה!