יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני תוספות

פרחי כרובית בבצק בירה

13 יולי 2013
(Visited 9,764 times, 1 visits today)
פרחי כרובית בבצק בירה

פרחי כרובית בבצק בירה

חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה,  בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!

4 מנות
25 דקות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני

בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.

כרובית מטוגנת בבצק בירה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
רציתי לדעת הציפוי הוא כמו של הנאגטס שלך ?
יש טעם של בירה ? עדיף את זה או כרובית מטוגנת רגילה או בכלל כרובית אפויה?
מה המתכון שאת הכי אוהבת עם כרובית ?
תודה 🙂

רוטב שלדעתך יתאים? 🙂

יש אפשרות לאפות בתנור? ..

היי ניקי!
במה אפשר להחליף את הסודה? אפשר להחליף פשוט בכוס בירה נוספת?
תודה:)

היי
האם אפשר לעשות עם ברוקולי קפוא?

היי ניקי,

אפשר לדעתך במקום סודה ובירה לשים קולה בבצק?

תודה!

איך אני מבדילה בין בירה לבנה לשחורה