פרחי כרובית בבצק בירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרחי כרובית בבצק בירה

פרחי כרובית בבצק בירה

חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה,  בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!

4 מנות
25 דקות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני

בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.

23847 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית מטוגנת בבצק בירה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

היי ניקי.האם התכוונת למשקה סודה או לאבקת סודה לשתיה? ניתן לעטוף בבצק הבירה חזה עוף במקום כרובית? תודה.

אלירן

בוקר טוב ניקי יש לי שאלה בקשר לבירה יש אפשרות לא להכין את הכרובית אים הבירה כי הבן שלי לוקח תרופות שאסור אלכוהול ביכלל אפשרי בימקום הבירה רק סודה לשתייה תודה רבה ויום טוב ומבורך איריס

מיטל

היי ניקי,

מה אפשר במקום סודה לשתיה?

deniz

אני יכולה לעשות את זה עם שרימפס ג’מבו במקום?

זהבית

היי ניקי, האם אפשר במקום כרובית טבעות של בצל? תודה .

טל

היי ניקי,
אנחנו מתים על כרובית בבית אבל כולם בדיאטה. יש אפשרות לעשות את זה בתנור? אם כן איך?
תודה!

אודיה

היי ניקי האם נע סודה זה סודה לשתייה? לא של העוגות? הבקבוק שתייה? זה הכוונה?