


פרחי כרובית בבצק בירה
חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה, בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!
4 מנות
25 דקות
מרכיבים:
כרובית בגודל בינוני
בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.
2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.
23847 צפיות 6 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”
היי ניקי.האם התכוונת למשקה סודה או לאבקת סודה לשתיה? ניתן לעטוף בבצק הבירה חזה עוף במקום כרובית? תודה.
בוקר טוב ניקי יש לי שאלה בקשר לבירה יש אפשרות לא להכין את הכרובית אים הבירה כי הבן שלי לוקח תרופות שאסור אלכוהול ביכלל אפשרי בימקום הבירה רק סודה לשתייה תודה רבה ויום טוב ומבורך איריס
היי ניקי,
מה אפשר במקום סודה לשתיה?
אני יכולה לעשות את זה עם שרימפס ג’מבו במקום?
היי ניקי, האם אפשר במקום כרובית טבעות של בצל? תודה .
היי ניקי,
אנחנו מתים על כרובית בבית אבל כולם בדיאטה. יש אפשרות לעשות את זה בתנור? אם כן איך?
תודה!
היי ניקי האם נע סודה זה סודה לשתייה? לא של העוגות? הבקבוק שתייה? זה הכוונה?