פרחי כרובית בבצק בירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרחי כרובית בבצק בירה

פרחי כרובית בבצק בירה

חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה,  בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!

4 מנות
25 דקות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני

בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.

23786 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית מטוגנת בבצק בירה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

איך אני מבדילה בין בירה לבנה לשחורה

מירי

היי ניקי, צהרים טובים
אני יודעת שכבר שאלו את זה אבל זה לא היה מובן כ”כ..
לא חייב לשים בירה? אם כן, אז בכמה סודה להשתמש?
וזה עדיין יצא טעים?
(סורי על הבורות והחפירות 🙂 )

תודה רבה!

פרח

הי ניקי, האם אפשר להכין היום לשבת ולחמם כל הפלטה? או שתלך הקרנצ’יות?

ליאת

היי ניקי
אני בהריון וקצת נרתעת מהבירה
האם זה בסדר? האלכוהול מתנדף בטיגון לא?
תודה
ליאת

לי

היי ניקי,
האם אפשר עם כרובית קפואה שמחולקת כבר לפרחים?
כמה זמן לחלוט במים רותחים??

אלירן

היי ניקי
אפשר להכין עם פטריות שמפיניון שלמות?

אורטל

אפשר להכין עם בירה כהה?