


פרחי כרובית בבצק בירה
חטיף תוספת נישנוש אני לא יודעת איך לקרוא לזה אני רק יודעת שכל הזמן מנשנשים את זה, בגודל ביס זה מונח על השיש אז איך אני יכולה להתעלם מזה ?
לפחות לבדוק אם יצא לי טעים אז אכלתי אחד ועוד אחד נו טוב לפחות עוד אחד זה מושלם!
4 מנות
25 דקות
מרכיבים:
כרובית בגודל בינוני
בלילה:
2 כוסות קמח
כוס בירה לבנה
כוס מי סודה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה אבל לא מאוד, לסנן.
2. לערבב את כל המצרכים לבלילה סמיכה, לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הכרובית בבלילה ולהניח בזהירות בשמן החם. להזהיב משני הצדדים זה לוקח כמה דקות ולהוציא לנייר סופג.
23786 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
דנה : “מעכשיו קוראים לך אצלנו בבית דודה ניקי! אין על המתכונים שלך ❤❤❤❤”
איך אני מבדילה בין בירה לבנה לשחורה
היי ניקי, צהרים טובים
אני יודעת שכבר שאלו את זה אבל זה לא היה מובן כ”כ..
לא חייב לשים בירה? אם כן, אז בכמה סודה להשתמש?
וזה עדיין יצא טעים?
(סורי על הבורות והחפירות 🙂 )
תודה רבה!
הי ניקי, האם אפשר להכין היום לשבת ולחמם כל הפלטה? או שתלך הקרנצ’יות?
היי ניקי
אני בהריון וקצת נרתעת מהבירה
האם זה בסדר? האלכוהול מתנדף בטיגון לא?
תודה
ליאת
היי ניקי,
האם אפשר עם כרובית קפואה שמחולקת כבר לפרחים?
כמה זמן לחלוט במים רותחים??
היי ניקי
אפשר להכין עם פטריות שמפיניון שלמות?
אפשר להכין עם בירה כהה?