ברוקולי ופטריות מוקפצים
המתכון הזה מתאים במיוחד לחובבי הירקות, קבלו מנה נפלאה עם ירקות פריכים וצבע ירוק רענן, המכון הזה שייך לקטגוריה של מנות מהירות קלות ופשוטות כלומר כ 10 דקות על האש בלי להכניס לתנור ואני מגישה לשולחן אין יותר קל מזה.
זה סוג המתכונים הפשוטים שהם חלום לבשלנים כשרוצים לארגן משהו בזריזות בלי להשקיע בכלל ולקבל תוצאה כזאת טובה וקלה ובזכות הברוקולי היא אפילו בריאה.
3 מנות
מרכיבים:
בצל בינוני חצוי ופרוס דק
500 ג' ברוקולי טרי
10 פטריות שמפיניון חצויות / רבעים
כף סילאן / דבש
2 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הברוקולי לחתיכות בינוניות (עדיפות לפחות גזע), להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל כ 5 – 6 דקות הברוקולי אמור להישאר פריך ולסנן.
2. לחמם מחבת רחבה עם 3 כפות שמן לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה, להוסיף את הברוקולי להקפיץ כדקה על אש גבוהה להוסיף את הפטריות להקפיץ 2 – 3 דקות לתבל ולהוריד מהאש.