ברוקולי ופטריות מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי ופטריות מוקפצים

ברוקולי ופטריות מוקפצים

ברוקולי שייך אצלי לקטגוריה של ירקות מהירים כמה דקות והוא מוכן, הוא לא צריך להיות רך לגמרי אלא לשמור על פריכות מסוימת. ברוקולי ופטריות זה שילוב מעולה גם הפטריות לא צריכות הרבה זמן על האש וביחד הם נותנים תוספת טעימה מאוד שכל ההכנה שלה כמה דקות.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
500 ג’ ברוקולי
חבילת פטריות שמפיניון
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) במים רותחים לבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה לחתוך פטריות לרבעים ולהוסיף אותן יחד עם הברוקולי לבצל להוסיף דבש ולתבל, להקפיץ במשך 2 – 3 דקות ולהוריד מהאש.

12701 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברוקולי עם פטריות תוספת מעולה לארוחה

ברוקולי עם פטריות תופסת מעולה לארוחה


52
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

שלום ניקי, רציתי לשאול לכמה מנות מיועד המתכון? תודה

רוית יצחק מליחי

חג שמח מזל שאת קיימת עם המתכונים המגוונים זה מאד מסייע בפסח.
לגבי המתכון הזה האם ניתן לשלב גם פטריות מקופסת שימורים?

רחל

מעדן. 3>

ליאת א

היי ניקי
עשיתי את המתכון בלי הדבש כי אנחנו לא אוהבים אוכל מתוק ויצא ממש מעולה!
אני חייבת לפרגן לך ולומר לך תודה בזכותך הבישולים שלי מגוונים יותר
נהנת כל שבוע לחפש מה לבשל באפליקציה
תודה על מתכונים מעולים!
ליאת

אילה

היי ניקי!
לא כ”כ הבנתי להוסיף את הברוקולי והפטריות לאותה מחבת עם הבצל המיטגן?
תודה רבה!!!