ברוקולי ופטריות מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי ופטריות מוקפצים

ברוקולי ופטריות מוקפצים

ברוקולי שייך אצלי לקטגוריה של ירקות מהירים כמה דקות והוא מוכן, הוא לא צריך להיות רך לגמרי אלא לשמור על פריכות מסוימת. ברוקולי ופטריות זה שילוב מעולה גם הפטריות לא צריכות הרבה זמן על האש וביחד הם נותנים תוספת טעימה מאוד שכל ההכנה שלה כמה דקות.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
500 ג’ ברוקולי
חבילת פטריות שמפיניון
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) במים רותחים לבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה לחתוך פטריות לרבעים ולהוסיף אותן יחד עם הברוקולי לבצל להוסיף דבש ולתבל, להקפיץ במשך 2 – 3 דקות ולהוריד מהאש.

20687 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברוקולי עם פטריות תוספת מעולה לארוחה

ברוקולי עם פטריות תופסת מעולה לארוחה

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

הי ניקי
האם אפשר להוריד את הדבש????

מרגלית

שלום ניקי,
האם מתאים להוסיף חזה עוף למתכון?
אני מחפסת מתכון לברוקולי מוקפץ עם חזה עוף…
תודה רבה !

רונן

ושאלה נוספת… לכמה מנות המצרכים מספיקים?

תודה

רונן

ניקי,צהרים טובים,אפשר פטריות משימורים?

תודה רבה!!!

מירה ילוז

כרגע סימתי להכין את המתכון של ברוקולי עם פטריות ויצא מ ע ו לה!

גילי

הי ניקי,האם אפשר להחליף את הברוקולי בכרובית?

אסנת

הי ניקי נהנית מכל מתכון שניסיתי וכל הכבוד לל.
לגבי המתכון הנוכחי האם להשתמש בברוקולי קפוא או טרי ? ומה לגבי הוראות ההכנה האם הם משתנות בהתאם?

1 2 3 5