


ברוקולי ופטריות מוקפצים
ברוקולי שייך אצלי לקטגוריה של ירקות מהירים כמה דקות והוא מוכן, הוא לא צריך להיות רך לגמרי אלא לשמור על פריכות מסוימת. ברוקולי ופטריות זה שילוב מעולה גם הפטריות לא צריכות הרבה זמן על האש וביחד הם נותנים תוספת טעימה מאוד שכל ההכנה שלה כמה דקות.
מרכיבים:
בצל בינוני חתוך לקוביות
500 ג’ ברוקולי
חבילת פטריות שמפיניון
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) במים רותחים לבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה לחתוך פטריות לרבעים ולהוסיף אותן יחד עם הברוקולי לבצל להוסיף דבש ולתבל, להקפיץ במשך 2 – 3 דקות ולהוריד מהאש.
25007 צפיות 3 צפיות היום
היי ניקי!!בדיוק עוברת על המתכונים לשבוע הקרוב.תמיד הכל יוצא מוצלח.לגבי המתכון הזה,לרוב אני לא משתמשת בירקות קפואים..אבל האם אפשר להשתמש בברוקולי קפוא , ואיך אפשר למנוע מהם להיראות מעולפים כאלה?
תודה
האם צריך להגיש מיד בתום ההכנה או שניתן להגיש בטמפ’ החדר?
היי
האם אפשר שום במקום בצל? אצלינו לא סובלים בצל מטוגן?
מעולה!!! שילוב מצויין של טעמים, תענוג.
היי ניקי
המתכונים שלך מעולים ….אני מאוד נהנית להכין אותם…תודה!
רציתי לשאול האם אפשר להכין את הברוקולי במחבת רגיל….או צריכים מחבת ווק…תודה!
הי ניקי,
האם מתאים להכין יום לפני ולחמם על הפלטה?
הי ניקי
אני מכורה לאתר. כל הכבוד . מה הפתרון עם מחברת המתכונים? כל מס’ שבועות הכל נמחק ונעלם. ניסיתי גם בכרום וגם בווינדוס ואני ממש מרגישה אכזבה ענקית כשאני נכנסת למחברת המתכונים לבחור מתכון והכל ריק. האם יש פתרון? תודה ושבת שלום