ברוקולי ופטריות מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי ופטריות מוקפצים

ברוקולי ופטריות מוקפצים

ברוקולי שייך אצלי לקטגוריה של ירקות מהירים כמה דקות והוא מוכן, הוא לא צריך להיות רך לגמרי אלא לשמור על פריכות מסוימת. ברוקולי ופטריות זה שילוב מעולה גם הפטריות לא צריכות הרבה זמן על האש וביחד הם נותנים תוספת טעימה מאוד שכל ההכנה שלה כמה דקות.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
500 ג’ ברוקולי
חבילת פטריות שמפיניון
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) במים רותחים לבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה לחתוך פטריות לרבעים ולהוסיף אותן יחד עם הברוקולי לבצל להוסיף דבש ולתבל, להקפיץ במשך 2 – 3 דקות ולהוריד מהאש.

25057 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברוקולי עם פטריות תוספת מעולה לארוחה

ברוקולי עם פטריות תופסת מעולה לארוחה

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
Yaeli

היי ניקי,
אני מנסה לשמור את המתכון במחברת המתכונים שלי, דרך האתר וזה לא הולך 🙁
מופיעה הודעה שהמתכון הוסף למתכוני ה”מחברת” אבל בפועל זה לא כך.
תוכלי לסייע בפתרון התעלומה?

merav

היי ניקי..
אני בדיאטה ורוצה לשאול האם ניתן להחליף את הדבש במשהו קצת פחות משמין?

קרן

היי ניקי,
יש לי דבש אך האם יש אופציה להחליף עם סילאן? אני מעדיפה את הטעם של הסילאן….
תודה 🙂

שרית

הי ניקי…
הכנתי השבת ויצא מעולה גם אחרי חימום בפלטה…תודה רבה!!

לימור

היי ניקי
אפשר ברוקולי קפוא? ואם כן מה לעשות איתו? להפשיר קודם? להרתיח?

נעה

יצא מדהים!!! אין עלייך ניקי, כמו תמיד…

סוזן

טעים מאוד! הכנתי אתמול, נטרף.