יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים תוספות

ספגטי מג’דרה

31 יולי 2013
(Visited 1,706 times, 1 visits today)
ספגטי מג'דרה

ספגטי מג'דרה

התחלתי להשתעשע, יש את המג’דרה הרגילה שאני מכינה ועכשיו בא לי לעשות שינוי ויתרתי על האורז והחלפתי אותו בספגטי.

3 מנות

מרכיבים:

200 ג’ ספגטי
כוס עדשים ירוקות
בצל בינוני
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

  1. 1. לשים את העדשים בקערה לכסות במים ויותר ולהשרות כשעה.

2. להרתיח סיר עם מים להכניס את העדשים ולבשל במים רותחים 15 דקות ואו עד שהעדשים רכים ולסנן.

3. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן, לחתוך את הבצל קטן ולטגן עד שהוא מזהיב, להוסיף את התבלינים ואת העדשים, לטגן 5 דקות תוך כדי ערבוב.

4. להכין את הספגטי לפי הוראות שעל השקית ולהוסיף לעדשים לערבב טוב ולבדוק טעמים.

ספגטי מג'דרהספגטי מג'דרהספגטי מג'דרה

הרשם
עדכן
20 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לעדשים צריך 40 דקות..

אין עלייך ניקי..פשוט אגדה.

בס”ד
היי ניקי!
יש לי עדשים ירוקות מבושלות קפואות.
כתוב שצריך לבשל במים רותחים 3 דקות.
פשוט לדלג על סעיף 1 ולהתחיל עם הבצל?
תודה מראש.

הי ניקי,
יש אפשרות להשתמש בעדשים שחורות או בשעועית מש?
אין לי עדשים ירוקות…

ניקי יקרה! כשחברה שלי אמרה שכל מה שהיא עושה מהאתר שלך יוצא מוצלח הרמתי גבה… אבל זה באמת כך:-)
עשיתי את המתכון הזה. כמה פשוט ככה טעים! ממש טעים! בחיים לא הייתי חושבת לשלב את העדשים עם הנודלס במקום אורז. ואצלי מאוד אוהבים נודלס.
בקיצור את באמת כישרון רציני. תודה!
מחר אגיש לצהריים ונראה מה יהיו התגובות…. אבל אני כבר סיימתי “לטעום” קערה….

היי ניקי
הכנתי את המתכון ויצא פשוט מדהים , ללקק את האצבעות. אני מכינה המון מג׳דרה רגילה עם אורז והקטן שלי לא אוהב אורז, מעדיף פסטה לסוגיו, כך שהמתכון הזה מושלם עבורנו. תכף הם חוזרים מהגן ואני מחכה ומצפה שיטעמו. מה שבטוח לי זה טעים. תודה!!!!

ניקי האם אפשר עם ספגטי הארוכים?