יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

שניצל חצילים פריך אפוי

4 אוגוסט 2013
(Visited 48,407 times, 1 visits today)

שניצל חצילים פריך אפוי

אני מכינה המון מתכונים מכל הסוגים יש מתכונים שנכנסים ישר למחברת המתכונים כי אני מכינה אותם כל הזמן. השניצל חצילים הזה מעולה ואני אוסיף ואומר שהוא יותר מזה אפילו.
אני אוהבת את הפריכות את הצבע הנפלא את קלות ההכנה, לא יאמן כמה שזה קל להכין ולקבל תוצאה מופלאה.
לפעמים שואלים אותי את באמת אוהבת כל כך לבשל ?  אז כן אני אוהבת ומכל הלב ומתכונים כאללה גורמים לי לאהוב לבשל אפילו עוד יותר.
מה שהכי קורץ לי במתכון הזה שבמינימום שמן מתקבל שניצל חצילים מופלא, אפוי זהוב ופריך. אני ממליצה מראש שתעשו שני חצילים, זה במילא קלי קלות אז תכניסו עוד תבנית לתנור.

מרכיבים:

חציל אחד מאורך / בלאדי
ביצה
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

  1. 1. לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי 4 מ”מ בערך, לשמן את הנייר אפייה ולהבריש יפה שכל הנייר יכוסה בשמן.

2. לטרוף ביצה חרדל צ’ילי ותבלינים לטבול את פרוסות החציל לצפות עם הפירורי לחם ולהניח על הנייר אפייה.

3. להזליף מעט שמן על הפרוסות חצילים.

4.  להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות, לפני שמוציאים מהתנור לוודא שהפרוסות רכות.

Eggplant Schnitzel

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בחציל רגיל בסרטון השתמשתי בבלאדי.

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : “תקשיבי… נחטף!! הצטערתי שלא הכנתי כמות משולשת”

מוקה : “טעים!! איזה אליפותת! היה כיף לראות את בעלי ככ מתלהב מהרעיון..תודה לך ניקי על מתכונים טעימים וקלים. את נותנת חשק להכנס למטבח!”

בת שבע : “עכשיו התקשרה חמתי שהיא בשלנית מדהימה ,היא רצתה ממני את המתכון לחציל! !
אם היית אומרת לי שיבוא יום והיא
תבקש ממני מתכון הייתי אומרת שאת הוזה. ..”

יולי : “היי ניקי! הכנתי עכשיו ויצא טעים ביותר!. שוב תודה”

 

הרשם
עדכן
177 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי נראה שווווה אבל כרגע פסח ואין אפשרות להשתמש בחרדל בגלל קטניות או חמץ מה את ממליצה להשים במקום? או בכלל לוותר למרות שלא נראה לי כ זה ממש אמור לשדרג ועוד שאלה שאשמח אם תוכלי לענות לי עליה- למה אנים כל הזמן זואלים אותך אם במתכון כזה או אחר אפזר להכפיל כמויות? יש כאלו מתכונים שאי אפשר?? תודה רבה וחג שמח!!!!!

היי ניקי
אפשר לטגן במקום לאפות ?

תודה וחג שמח

מה אפר לשים במקום הצ’ילי. האם אפשר סילאן?

אפשר לטגן?

היי ניקי,
צפיתי בסרטון שלך נראה טעיםםם
השאלה היא, האם את לא ממליחה לפניי את פרוסות החציל? כי בסרטון לא ראיתי זאת.

הי ניקי
כשאת ממליצה להכין מראש 2 חצילים האם את מתכוונת להכפיל גם את הכמויות של שאר המצרכים?

שלום,
האם חייב עם הקליפה?
תודה