יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

שניצל חצילים פריך אפוי

4 אוגוסט 2013
(Visited 53,476 times, 5 visits today)

שניצל חצילים פריך אפוי

אני מכינה המון מתכונים מכל הסוגים יש מתכונים שנכנסים ישר למחברת המתכונים כי אני מכינה אותם כל הזמן. השניצל חצילים הזה מעולה ואני אוסיף ואומר שהוא יותר מזה אפילו.
אני אוהבת את הפריכות את הצבע הנפלא את קלות ההכנה, לא יאמן כמה שזה קל להכין ולקבל תוצאה מופלאה.
לפעמים שואלים אותי את באמת אוהבת כל כך לבשל ?  אז כן אני אוהבת ומכל הלב ומתכונים כאללה גורמים לי לאהוב לבשל אפילו עוד יותר.
מה שהכי קורץ לי במתכון הזה שבמינימום שמן מתקבל שניצל חצילים מופלא, אפוי זהוב ופריך. אני ממליצה מראש שתעשו שני חצילים, זה במילא קלי קלות אז תכניסו עוד תבנית לתנור.

מרכיבים:

חציל אחד מאורך / בלאדי
ביצה
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק ירקות עם אורז

    מה שהכי יפה במרק הזה שהוא ארוחה שלמה, אכלתי קערה ממנו וזה הספיק לי תראו כמה דברים טובים ירקות בצל, גזר, תפוח אדמה ואורז בסמטי שנותן את הטאצ' הסופי, לא הפסקתי לטעום ככה בקטנה פה ושם.
    זה כל כך טעים לאכול מרק ירקות עם אורז מנה עיקרית ותוספת הכל בקערה אחת ואתם יודעים מה מבחינתי זה יכול להיות גם בקיץ דברים טובים אפשר לאכול כל השנה ולא רק בחורף.
    בכל זאת רוצים להוסיף משהו ליד ? מקלות בצל (טעים ברמות!) סלט עגבניות חריף כמו בפלפליות (ממכר)
    ולביבות לא משנה הסוג, יופי של ארוחה קלה ולא קשה להכנה.

    4 מנות

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

הכנות:

  1. 1. לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי 4 מ"מ בערך, לשמן את הנייר אפייה ולהבריש יפה שכל הנייר יכוסה בשמן.

2. לטרוף ביצה חרדל צ'ילי ותבלינים לטבול את פרוסות החציל לצפות עם הפירורי לחם ולהניח על הנייר אפייה.

3. להזליף מעט שמן על הפרוסות חצילים.

4.  להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות, לפני שמוציאים מהתנור לוודא שהפרוסות רכות.

Eggplant Schnitzel

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בחציל רגיל בסרטון השתמשתי בבלאדי.

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : "תקשיבי… נחטף!! הצטערתי שלא הכנתי כמות משולשת"

מוקה : "טעים!! איזה אליפותת! היה כיף לראות את בעלי ככ מתלהב מהרעיון..תודה לך ניקי על מתכונים טעימים וקלים. את נותנת חשק להכנס למטבח!"

בת שבע : "עכשיו התקשרה חמתי שהיא בשלנית מדהימה ,היא רצתה ממני את המתכון לחציל! !
אם היית אומרת לי שיבוא יום והיא
תבקש ממני מתכון הייתי אומרת שאת הוזה. .."

יולי : "היי ניקי! הכנתי עכשיו ויצא טעים ביותר!. שוב תודה"

 

הרשם
עדכן
177 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי נראה שווווה אבל כרגע פסח ואין אפשרות להשתמש בחרדל בגלל קטניות או חמץ מה את ממליצה להשים במקום? או בכלל לוותר למרות שלא נראה לי כ זה ממש אמור לשדרג ועוד שאלה שאשמח אם תוכלי לענות לי עליה- למה אנים כל הזמן זואלים אותך אם במתכון כזה או אחר אפזר להכפיל כמויות? יש כאלו מתכונים שאי אפשר?? תודה רבה וחג שמח!!!!!

היי ניקי
אפשר לטגן במקום לאפות ?

תודה וחג שמח

מה אפר לשים במקום הצ'ילי. האם אפשר סילאן?

אפשר לטגן?

היי ניקי,
צפיתי בסרטון שלך נראה טעיםםם
השאלה היא, האם את לא ממליחה לפניי את פרוסות החציל? כי בסרטון לא ראיתי זאת.

הי ניקי
כשאת ממליצה להכין מראש 2 חצילים האם את מתכוונת להכפיל גם את הכמויות של שאר המצרכים?

שלום,
האם חייב עם הקליפה?
תודה