שניצל חצילים פריך אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל חצילים פריך אפוי

אני מכינה המון מתכונים מכל הסוגים יש מתכונים שנכנסים ישר למחברת המתכונים כי אני מכינה אותם כל הזמן. השניצל חצילים הזה מעולה ואני אוסיף ואומר שהוא יותר מזה אפילו.
אני אוהבת את הפריכות את הצבע הנפלא את קלות ההכנה, לא יאמן כמה שזה קל להכין ולקבל תוצאה מופלאה.
לפעמים שואלים אותי את באמת אוהבת כל כך לבשל ?  אז כן אני אוהבת ומכל הלב ומתכונים כאללה גורמים לי לאהוב לבשל אפילו עוד יותר.
מה שהכי קורץ לי במתכון הזה שבמינימום שמן מתקבל שניצל חצילים מופלא, אפוי זהוב ופריך. אני ממליצה מראש שתעשו שני חצילים, זה במילא קלי קלות אז תכניסו עוד תבנית לתנור.

מרכיבים:

חציל אחד מאורך / בלאדי
ביצה
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

הכנות:

  1. 1. לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי 4 מ”מ בערך, לשמן את הנייר אפייה ולהבריש יפה שכל הנייר יכוסה בשמן.

2. לטרוף ביצה חרדל צ’ילי ותבלינים לטבול את פרוסות החציל לצפות עם הפירורי לחם ולהניח על הנייר אפייה.

3. להזליף מעט שמן על הפרוסות חצילים.

4.  להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות, לפני שמוציאים מהתנור לוודא שהפרוסות רכות.

Eggplant Schnitzel

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בחציל רגיל בסרטון השתמשתי בבלאדי.

54266 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : “תקשיבי… נחטף!! הצטערתי שלא הכנתי כמות משולשת”

מוקה : “טעים!! איזה אליפותת! היה כיף לראות את בעלי ככ מתלהב מהרעיון..תודה לך ניקי על מתכונים טעימים וקלים. את נותנת חשק להכנס למטבח!”

בת שבע : “עכשיו התקשרה חמתי שהיא בשלנית מדהימה ,היא רצתה ממני את המתכון לחציל! !
אם היית אומרת לי שיבוא יום והיא
תבקש ממני מתכון הייתי אומרת שאת הוזה. ..”

יולי : “היי ניקי! הכנתי עכשיו ויצא טעים ביותר!. שוב תודה”

 

153
תגובות

  הרשם  
עדכן
פרידה

היי ניקי,
לא צריך לפזר מלח על החצילים ולחכות קצת?

בתיה גליקמן

ניקי שלום יקירה, מה שלומך?

יישר כוח על העשייה הגדולה שלך.

אין לי צ’ילי בבית האם ניתן להחליפו בדבש, סילאן או כלום? ובאיזו כמות?

תודה ושבת שלום

אסנת

פשוט טעים!
קריספי מבחוץ ורך מבפנים
צריך להתאפק לא לגמור את כל התבנית על המקום 🙂
וכמובן- כלום עבודה…

רותי

יש לי שאלה לא קשורה למתכון זה.יש ברשותי צנצנת רסק תפוחים (מומתק) במשקל 700 גרם.אולי יש לך רעיון מה אפשר לעשות עם זה?
אנצל הזדמנות זו לאחר לך שנה טובה,שלווה ופוריה ושנמשיך להנות ממתכונייך הנפלאים!!!

ליטל

ניקי שלום,

נראה מעולה!

יש לי שאלה כללית- קפאו לי החצילים.
האם הם שמישים? ואם כן לאיזה סוג של מתכוני חצילים?
(חציל ברוטב, אפוי כמו שרשמת, קלוי במיונז וכדומה..)

חבל לי לזרוק אותם.. הם מסוג בלאדי.
אם יש לך קישורים מתאימים אשמח לקבל 🙂

תודה!

שני

הי ניקי,
אפשר לוותר על החרדל? אין לי…יש לו תחליף?
תודה!!

בתיה

באת לי בדיוק בזמן, אם כי נראה לי שאני אהיה הקליינטית היחידה לזה בבית.

1 2 3 11