שניצל חצילים פריך אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל חצילים פריך אפוי

אני מכינה המון מתכונים מכל הסוגים יש מתכונים שנכנסים ישר למחברת המתכונים כי אני מכינה אותם כל הזמן. השניצל חצילים הזה מעולה ואני אוסיף ואומר שהוא יותר מזה אפילו.
אני אוהבת את הפריכות את הצבע הנפלא את קלות ההכנה, לא יאמן כמה שזה קל להכין ולקבל תוצאה מופלאה.
לפעמים שואלים אותי את באמת אוהבת כל כך לבשל ?  אז כן אני אוהבת ומכל הלב ומתכונים כאללה גורמים לי לאהוב לבשל אפילו עוד יותר.
מה שהכי קורץ לי במתכון הזה שבמינימום שמן מתקבל שניצל חצילים מופלא, אפוי זהוב ופריך. אני ממליצה מראש שתעשו שני חצילים, זה במילא קלי קלות אז תכניסו עוד תבנית לתנור.

מרכיבים:

חציל אחד מאורך / בלאדי
ביצה
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

הכנות:

  1. 1. לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי 4 מ”מ בערך, לשמן את הנייר אפייה ולהבריש יפה שכל הנייר יכוסה בשמן.

2. לטרוף ביצה חרדל צ’ילי ותבלינים לטבול את פרוסות החציל לצפות עם הפירורי לחם ולהניח על הנייר אפייה.

3. להזליף מעט שמן על הפרוסות חצילים.

4.  להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות, לפני שמוציאים מהתנור לוודא שהפרוסות רכות.

Eggplant Schnitzel

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בחציל רגיל בסרטון השתמשתי בבלאדי.

54383 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : “תקשיבי… נחטף!! הצטערתי שלא הכנתי כמות משולשת”

מוקה : “טעים!! איזה אליפותת! היה כיף לראות את בעלי ככ מתלהב מהרעיון..תודה לך ניקי על מתכונים טעימים וקלים. את נותנת חשק להכנס למטבח!”

בת שבע : “עכשיו התקשרה חמתי שהיא בשלנית מדהימה ,היא רצתה ממני את המתכון לחציל! !
אם היית אומרת לי שיבוא יום והיא
תבקש ממני מתכון הייתי אומרת שאת הוזה. ..”

יולי : “היי ניקי! הכנתי עכשיו ויצא טעים ביותר!. שוב תודה”

 

153
תגובות

  הרשם  
עדכן
איציק

מה אפשר לשים במקום ביצה?

liata

הי ניקי,
יצא כל כך טעים, אני מתאפקת שלא לחסל את כל התבנית!

שירה

הייי ניקי
האמת אני לא כל כך אוהבת חצילים….אוכלת לפעמים רק מטוגן,
אבל הרעיון שזה מטוגן לא מלהיב.
עכשיו אני בהתערבות שאצליח להכין חצילים לא מטוגנים טעימים
{התחלתי להכין חצילים רק לפני חודש}.
אין לי חרדל הבנתי שאפשר בלי.
מקווה שאצליח!

ספיר

הי ניקי! אלופה כתמיד…:)
כמה זמן החצילים מחזיקים במקרר אם בכלל?…

ליאת

מעולה,מעולה! כל מתכון שלך פצצה.
תודה רבה ניקי!

סבינה

הי ניקי.יצא ממש ממש טעים.
תודה על המתכונים הנהדרים שלך,אני מכינה המון דברים לפיהם.
בד”כ לא מגיבה,אבל הגיע הזמן.מאוד אוהבת את האתר והאפליקציה,ממליצה לכל החברות שלי.
שוב תודה.

יעל

שלום
אני טבעונית ולכן לא רוצה להשתמש בביצה. חשבתי לשמן היטב את פרוסות החציל ואז לגלגל בפירורי לחם מתובלים ולתנור (על נייר משומן).
את חושבת שזה יעבוד?

1 3 4 5 6 7 11