שניצל חצילים פריך אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל חצילים פריך אפוי

אני מכינה המון מתכונים מכל הסוגים יש מתכונים שנכנסים ישר למחברת המתכונים כי אני מכינה אותם כל הזמן. השניצל חצילים הזה מעולה ואני אוסיף ואומר שהוא יותר מזה אפילו.
אני אוהבת את הפריכות את הצבע הנפלא את קלות ההכנה, לא יאמן כמה שזה קל להכין ולקבל תוצאה מופלאה.
לפעמים שואלים אותי את באמת אוהבת כל כך לבשל ?  אז כן אני אוהבת ומכל הלב ומתכונים כאללה גורמים לי לאהוב לבשל אפילו עוד יותר.
מה שהכי קורץ לי במתכון הזה שבמינימום שמן מתקבל שניצל חצילים מופלא, אפוי זהוב ופריך. אני ממליצה מראש שתעשו שני חצילים, זה במילא קלי קלות אז תכניסו עוד תבנית לתנור.

מרכיבים:

חציל אחד מאורך / בלאדי
ביצה
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

הכנות:

  1. 1. לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי 4 מ”מ בערך, לשמן את הנייר אפייה ולהבריש יפה שכל הנייר יכוסה בשמן.

2. לטרוף ביצה חרדל צ’ילי ותבלינים לטבול את פרוסות החציל לצפות עם הפירורי לחם ולהניח על הנייר אפייה.

3. להזליף מעט שמן על הפרוסות חצילים.

4.  להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דקות, לפני שמוציאים מהתנור לוודא שהפרוסות רכות.

Eggplant Schnitzel

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בחציל רגיל בסרטון השתמשתי בבלאדי.

51976 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

שניצל חצילים פריך ואפוישניצל חצילים פריך ואפוי

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : “תקשיבי… נחטף!! הצטערתי שלא הכנתי כמות משולשת”

מוקה : “טעים!! איזה אליפותת! היה כיף לראות את בעלי ככ מתלהב מהרעיון..תודה לך ניקי על מתכונים טעימים וקלים. את נותנת חשק להכנס למטבח!”

בת שבע : “עכשיו התקשרה חמתי שהיא בשלנית מדהימה ,היא רצתה ממני את המתכון לחציל! !
אם היית אומרת לי שיבוא יום והיא
תבקש ממני מתכון הייתי אומרת שאת הוזה. ..”

יולי : “היי ניקי! הכנתי עכשיו ויצא טעים ביותר!. שוב תודה”

 

151
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת שמש

שלום ניקי יקרה, קודם כל תודה רבה בזכותך כל השבת שלנו תהיה טעימה 🙂 הכנתי את החצילים האלה לשבת ויצא לא טעים בעליל… במה טעיתי?… אולי זה קשור לחרדל? הוא קפא לי…

אמא

מדויק. טעים בטירוף!!
תודה רבה ניקי

לי

היי ניקי, האם אפשר במקום רוטב צ’ילי לשים תבלין צ’ילי או שיצא יבש?
וגם, יש תחליף בריא יותר לפרורי לחם?

ענבר

היי ניקי!
תודה רבה על המתכון המושלם הזה! בלי נדר מהיום אין אצלי חצילים מטוגנים! זה כ”כ הרבה יותר טעים! 🙂 אפילו בעלי שלא אוהב חצילים (!) אהב ממש!!
תודה לך!

מיטל שרון

ניקי היי
שאלה אם אני מכינה את החציל בביצה ובפירורי הלחם יום קודם מאחסנת במקרר ורק מחר אכניס לתנור. נראה לך שייצא בסדר? (מנסה לחסוך לי דברים למחר יש מלאאאא עבודה)
תודה וחג שמח

מרב

בתור נרתעת מחצילים, הכנתי לחבר שלי פעם ראשונה משהו עם חציל ואפילו גנבתי ביס! מוצלח מאד !!!

גיתית

ניקי יקרה!
האם אין צורך להמליח מראש את החצילים?

1 4 5 6 7 8 11