פירה בשמנת ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה בשמנת ושום

פירה בשמנת ושום

כולם מכירים את הפירה הסטנדרטי הרגיל, מכיוון שאני מאוד אוהבת לשחק עם האוכל אז הגיע זמן הפירה. העשרתי אותו עם שמנת ושום מה שנתן טעם נפלא חייבים לנסות.

5 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
50 ג’ חמאה
בצל קצוץ
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפיות שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את הירקות ולחתוך גס, להרתיח מים להוסיף את הירקות ולבשל עד שהם רכים למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה ולפזר מעל לפני ההגשה.

10240 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תוספת מעולה של פירה עשיר וטעים

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

היי ניקי, שבוע טוב 🙂
את השום כתוש אני מוסיפה לאחר המעיכה? או יחד עם התפ”א והבטטה ברתיחה?

מיכל

ערב טוב ניקי האם זה בסדר לשים שמנת מתוקה במקום שמנת לבישול?

יעל

היי ניקי לא כל כך הבנתי מתי להוסיף את השמנת והחמאה. אחרי זמעכתי והוצאתי את המים מהסיר? תוך כדי בישול? תודה רבה

שרון

היי ניקי
אין לי בטטה אפשר במקום עוד תפוא?
וגם אפשר שמנת צמחית בשביל שיהיה פרווה?
תודה רבה