פירה בשמנת ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה בשמנת ושום

פירה בשמנת ושום

כולם מכירים את הפירה הסטנדרטי הרגיל, מכיוון שאני מאוד אוהבת לשחק עם האוכל אז הגיע זמן הפירה. העשרתי אותו עם שמנת ושום מה שנתן טעם נפלא חייבים לנסות.

5 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
50 ג’ חמאה
בצל קצוץ
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפיות שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את הירקות ולחתוך גס, להרתיח מים להוסיף את הירקות ולבשל עד שהם רכים למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה ולפזר מעל לפני ההגשה.

13039 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תוספת מעולה של פירה עשיר וטעים

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

יש לך מתכון טוב לניוקי?

זהבה

הי ניקי,
שאלה בקשר לשמנת לבישול –
האם הכוונה לחצי כוס או לחצי מתכולת מיכל השמנת? (כי לי תמיד נראה שמיכל השמנת הוא בערך כמות של חצי כוס…)
תודה רבה ושבת שלום, יקרה.

לין

היי ניקוש
צריך לבשל אחרי שמוסיפים את השמנת
או שמועכים את הירקות בקערה ואז מעל שמנת בלי בישול?

תודה

גלית

הי ניקי,
אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום שמנת לבישול (שחסרה לי בבית..)?

שרון

אפשר משהו אחר במקום השמנת? כדי שיהיה פרווה?

גילי

אפשר לוותר על הבטטה ולהוסיף עוד תפוח אדמה?? אני לא אוהבת בטטה.. 🙂

אסתי פריד

קטלני זה הפירה הכי טעים שיש אני מכינה אותו כך כבר שנים אפשר גם להוסיף פטריות קצוצות מטוגנות ואז בכללללל