פירה בשמנת ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה בשמנת ושום

פירה בשמנת ושום

כולם מכירים את הפירה הסטנדרטי הרגיל, מכיוון שאני מאוד אוהבת לשחק עם האוכל אז הגיע זמן הפירה. העשרתי אותו עם שמנת ושום מה שנתן טעם נפלא חייבים לנסות.

5 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
50 ג’ חמאה
בצל קצוץ
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפיות שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את הירקות ולחתוך גס, להרתיח מים להוסיף את הירקות ולבשל עד שהם רכים למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה ולפזר מעל לפני ההגשה.

13047 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תוספת מעולה של פירה עשיר וטעים

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

חג שמח ניקי!
תודה על המתכונים המעולים!!
שאלה קטנה? לא מסננים את הירקות לפני שמועכים? מתי מוסיפים את השום הכתוש?
תודה 🙂

הילה

יצא מעולה!!!תודה

מ

היי,
2 תפו”א זה לא טעות?אני לקחתי 3 ויצאו לי 2 מנות,ל 5.
ולא הוספתי חצי מכיל שמנת כי יצא כמעט נוזלי אז עצרתי…

שלומית

הפירה יצא טעים מאוד, אבל גם חריף מאוד … צריך להיזהר עם השום , נראה לי שמתי יותר מידי

גליה

הי ניקי, אפשר להחליף את הבטטות בגזר?
ואת החמאה בשמן?

דולב

שלום ניקי היתי רוצה לדעת איך להכניס תחמאה
להמיס אותה במיקרוגל
הוא להכניס ככה ולערבב ?

sara11441

כמו כל המתכונים שלך- פשוט טוב!