


פירה בשמנת ושום
כולם מכירים את הפירה הסטנדרטי הרגיל, מכיוון שאני מאוד אוהבת לשחק עם האוכל אז הגיע זמן הפירה. העשרתי אותו עם שמנת ושום מה שנתן טעם נפלא חייבים לנסות.
5 מנות
זמן הכנה:
כ 45 דקות
מרכיבים:
בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
50 ג’ חמאה
בצל קצוץ
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפיות שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקלף את הירקות ולחתוך גס, להרתיח מים להוסיף את הירקות ולבשל עד שהם רכים למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה ולפזר מעל לפני ההגשה.
16611 צפיות 2 צפיות היום
חג שמח ניקי!
תודה על המתכונים המעולים!!
שאלה קטנה? לא מסננים את הירקות לפני שמועכים? מתי מוסיפים את השום הכתוש?
תודה 🙂
יצא מעולה!!!תודה
היי,
2 תפו”א זה לא טעות?אני לקחתי 3 ויצאו לי 2 מנות,ל 5.
ולא הוספתי חצי מכיל שמנת כי יצא כמעט נוזלי אז עצרתי…
הפירה יצא טעים מאוד, אבל גם חריף מאוד … צריך להיזהר עם השום , נראה לי שמתי יותר מידי
הי ניקי, אפשר להחליף את הבטטות בגזר?
ואת החמאה בשמן?
שלום ניקי היתי רוצה לדעת איך להכניס תחמאה
להמיס אותה במיקרוגל
הוא להכניס ככה ולערבב ?
כמו כל המתכונים שלך- פשוט טוב!