


פירה בשמנת ושום
כולם מכירים את הפירה הסטנדרטי הרגיל, מכיוון שאני מאוד אוהבת לשחק עם האוכל אז הגיע זמן הפירה. העשרתי אותו עם שמנת ושום מה שנתן טעם נפלא חייבים לנסות.
5 מנות
זמן הכנה:
כ 45 דקות
מרכיבים:
בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
50 ג’ חמאה
בצל קצוץ
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפיות שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקלף את הירקות ולחתוך גס, להרתיח מים להוסיף את הירקות ולבשל עד שהם רכים למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה ולפזר מעל לפני ההגשה.
17250 צפיות 6 צפיות היום
היי ניקי, שבוע טוב 🙂
את השום כתוש אני מוסיפה לאחר המעיכה? או יחד עם התפ”א והבטטה ברתיחה?
ערב טוב ניקי האם זה בסדר לשים שמנת מתוקה במקום שמנת לבישול?
היי ניקי לא כל כך הבנתי מתי להוסיף את השמנת והחמאה. אחרי זמעכתי והוצאתי את המים מהסיר? תוך כדי בישול? תודה רבה
היי ניקי
אין לי בטטה אפשר במקום עוד תפוא?
וגם אפשר שמנת צמחית בשביל שיהיה פרווה?
תודה רבה