ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

אל תוותרו עליו הוא ירק מופלא, הוא לא נראה הכי טוב אני מודה באסה להתעסק איתו אבל אחרי שמקלפים מגלים מה מתחבא בפנים.  הכנתי אותו הפעם ברוטב של דבש וחרדל תכינו ותהנו.

מרכיבים:

7 – 8 ארטישוק ירושלמי (תלוי בגודל תנסו למצוא גדולים)
2 בצלים חצויים ופרוסים
כפית חרדל
כף דבש
כף רסק עגבניות
כפית שום כתוש
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את ארטישוק לפרוסות ולחלוט כ 5 דקות.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הארטישוק לטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים להרתיח ולתבל להנמיך לאש בינונית לכסות ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם לערבב.

3105 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853421

22
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

ניקי יקרה אני מאוד אוהבת ארטישוק ירושלמי אבל הוא גורם לי כאבי בטן וגזים נוראיים
האם יש לך פטנט למנוע את התופעות הללו?
תודה לאה

פרח

אפשר להכין גם ללא חרדל?

ליטל

ניקי לא הבנתי..:(
יש תפוחי אדמה במתכון?

עדי

בוקר טוב ניקי
האם צריך לקלוף את הארטישוק? בכלל אפשר לבשל את הארטישוק עם קליפתו?