


ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל
אל תוותרו עליו הוא ירק מופלא, הוא לא נראה הכי טוב אני מודה באסה להתעסק איתו אבל אחרי שמקלפים מגלים מה מתחבא בפנים. הכנתי אותו הפעם ברוטב של דבש וחרדל תכינו ותהנו.
מרכיבים:
7 – 8 ארטישוק ירושלמי (תלוי בגודל תנסו למצוא גדולים)
2 בצלים חצויים ופרוסים
כפית חרדל
כף דבש
כף רסק עגבניות
כפית שום כתוש
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את ארטישוק לפרוסות ולחלוט כ 5 דקות.
2. לטגן את הבצל להוסיף את הארטישוק לטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים להרתיח ולתבל להנמיך לאש בינונית לכסות ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם לערבב.
10552 צפיות 6 צפיות היום
האם ניתן להכין את המתכון משילוב של תפוחי אדמה וארטישוק?
ניקי יקרה אני מאוד אוהבת ארטישוק ירושלמי אבל הוא גורם לי כאבי בטן וגזים נוראיים
האם יש לך פטנט למנוע את התופעות הללו?
תודה לאה
אפשר להכין גם ללא חרדל?
ניקי לא הבנתי..:(
יש תפוחי אדמה במתכון?
בוקר טוב ניקי
האם צריך לקלוף את הארטישוק? בכלל אפשר לבשל את הארטישוק עם קליפתו?