ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

אל תוותרו עליו הוא ירק מופלא, הוא לא נראה הכי טוב אני מודה באסה להתעסק איתו אבל אחרי שמקלפים מגלים מה מתחבא בפנים.  הכנתי אותו הפעם ברוטב של דבש וחרדל תכינו ותהנו.

מרכיבים:

7 – 8 ארטישוק ירושלמי (תלוי בגודל תנסו למצוא גדולים)
2 בצלים חצויים ופרוסים
כפית חרדל
כף דבש
כף רסק עגבניות
כפית שום כתוש
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את ארטישוק לפרוסות ולחלוט כ 5 דקות.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הארטישוק לטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים להרתיח ולתבל להנמיך לאש בינונית לכסות ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם לערבב.

10817 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853421

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
יערה

היי ניקי,

מה שלומך? (:
אשמח לתשובות לשאלותיי:
1) האם לחלוט הכוונה לבישול במים רותחים (ללא הקליפה )?
2) לגבי הבצל – האם לקצוץ לקבויות?
3) וכמה זמן בישול בערך?
תודה רבה לך! יערה

jdjd2002

ניקי שלום, אפשר להכין את המתכון עם סילאן במקום דבש? שגם הקטנצ’יק שעוד לא בן שנה יהנה?

שרון

היי ניקי,
לכול המכינים ,תהנו, אחלה של מתכון.
רוצה להמליץ ,
בקשר לקילוף של הארטישוק הירושלמי:
כדאי לכם להשתמש בקולפן של תפ”א,
זה הרבה יותר קל מאשר הקילוף עם סכין רגילה.
תנסו גם אתם ותרגישו בהבדל.
ניקי ,
יישר כוח על האתר עם המתכונים הנפלאים.

אתי כץ

ניקי רציתי רק להודות לך על המתכונים המדהימים .
אני נעזרת בהם המון וזוכה להמון תשבוחות. זה הזמן לברך אותך ואת כל בני
המשפחה בחג שמח בריאות ושנמשיך להנות מיציר כפייך.

אתי

הי לא הבנתי למה אין במתכון תפוחי אדמה האם זה במקום הארטישוק.?

אלירן

נכון מאוד איריס ותודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה איריס

אלירן

שלום לך ניקי רק לישאול אפשרי אים תפוחי אדמה רגילים אצלי לא אוהבים את הארטישוק אני רוצה לברך אותך ואת מישפחתך בשנה טובה ומתוקה הרבה בריאות ופרנסה וכול הברכות הטובות והמתוקות שיש יבורכו ידיך ואמן תפתעי אותנו תמיד במתכונים מדהימים כאלה ולכול עם ישראל שנה טובה ובריאה וללא מילחמות כמובן כול טוב איריס