פתאי ירקות
אתם חייבים לנסות, הפתאי הזה כל כך טעים. מומלץ להחזיק את המוצר הזה קבוע במזווה, ממבט ראשון הוא לא נראה משהו אבל אחרי שמתחילים להכין איתו דברים לא עוזבים אותו. הפעם הלכתי על ירקות החבאתי ביצה בפנים לילדים והכל ביחד נתן תוספת מעולה לארוחה.
5 – 6 מנות
כ 30 דקות
הכנות:
1. במחבת חמה לשים שמן בכמות שתכסה את התחתית, להוסיף סוכר חום, רוטב סויה ופפריקה לערבב עד שהכל נמס.
2. לקצוץ את הכרוב ולהוסיף. לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך ולהוסיף את שאר הירקות להקפיץ עד שהכל רך.
3. לשבור / לחצות את האטריות ולהכין לפי ההוראות לסנן ולחתוך גס. להוסיף לירקות להוסיף סילאן ולתבל
4. ליצור בור במרכז המחבת, לדחוף את הירקות לצדדים לטרוף ביצה ולצקת במרכז לקשקש אותה עד שהיא מוכנה ולערבב עם התבשיל.
גולשים מכינים וממליצים:
קרן : "טעים ברמות אחרות! שישי שני ברציפות…
ובכלל כל שישי המתכונים שלך מכבבים אצלנו במטבח.
תענוג אמיתי!"
גניתוש : "ניקי יא מהממת איזה מתכון משגע אני באמצע ההכנה וכל רגע טועמת מהמחבת יש לך ברכה בידיים.
מי צריך ספרי בישול???
תודה תודה תודה…."