פתאי ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פתאי ירקות

פתאי ירקות

אתם חייבים לנסות, הפתאי הזה כל כך טעים. מומלץ להחזיק את המוצר הזה קבוע  במזווה, ממבט ראשון הוא לא נראה משהו אבל אחרי שמתחילים להכין איתו דברים לא עוזבים אותו.  הפעם הלכתי על ירקות החבאתי ביצה בפנים לילדים והכל ביחד נתן תוספת מעולה לארוחה.

5 – 6 מנות

כ 30 דקות

מרכיבים:

כרוב לא גדול
4 גזרים חתוכים למקלות קצרים
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפות סוכר חום
כף גדושה סילאן
כף רוטב סויה
כפית פפריקה גרוסה / רגילה
אטריות אורז חצי שקית
ביצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לשים שמן בכמות שתכסה את התחתית, להוסיף סוכר חום, רוטב סויה ופפריקה לערבב עד שהכל נמס.

2. לקצוץ את הכרוב ולהוסיף. לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך ולהוסיף את שאר הירקות להקפיץ עד שהכל רך.

3. לשבור / לחצות את האטריות ולהכין לפי ההוראות לסנן ולחתוך גס. להוסיף לירקות להוסיף סילאן ולתבל

4. ליצור בור במרכז המחבת, לדחוף את הירקות לצדדים לטרוף ביצה ולצקת במרכז לקשקש אותה עד שהיא מוכנה ולערבב עם התבשיל.

16910 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “טעים ברמות אחרות! שישי שני ברציפות…
ובכלל כל שישי המתכונים שלך מכבבים אצלנו במטבח.
תענוג אמיתי!”

גניתוש : “ניקי יא מהממת איזה מתכון משגע אני באמצע ההכנה וכל רגע טועמת מהמחבת יש לך ברכה בידיים.
מי צריך ספרי בישול???
תודה תודה תודה….”

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
גפן

ניתן להוסיף חתיכות דג?

אביטל

הי ניקי
יש לי קוצץ ירקות חשמלי ,אני מעוניינת לשים בתוכו את הגזר.
אין לי שם אפשרות לחתוך בצורה של רצועות קצרות ועבות כמו שבתמונה,האם אפשר לחתוך את הגזר לרצועות דקיקות ?

נורית

קראתי שוב ושוב ושוב ולא מצאתי מה עושים עם אבקת המרק? ומתי?

1 7 8 9