תפוחי אדמה אפויים ללקק ת'אצבעות כמה טעים!
בזמנו שהעלתי את המתכון הזה הוא הפך להיות להיט ברגע שהעלתי אותו,
זה כיף שזה קורה ככה פתאום אני מעלה מתכון ומאות גולשים מכינים אותו באותו שבוע. אני רוצה לספר לכם שהתפוחי אדמה האלה הורסים!
הם בדרך כלל הדבר הראשון שמתחסל בשולחן הם טעימים להפליא והטעות היחידה שלא הכפלתי כמויות, נסו ותתאהבו בתפוחי אדמה אפויים טעימים ברמות.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
2 כפות יין לבן
חצי כף שום כתוש
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כף א מרק
1/3 כפית פלפל שחור ולבן
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחתוך את תפוחי האדמה קטן אם יש קוצץ לסלט עדיף, בצורה זה נראה כמו צ'יפסים קטנים. להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה כ 7 – 8 דקות במים רותחים, לסנן.
2. לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפייה, לחמם מראש שתנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית.
3. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, אחר כך לעלות את התבנית לחלק העליון ל 15 דקות התפוחי אדמה מזהיבים / משחימים לוודא שהם רכים.
הוגש עם חצילים ועגבניות מוחמצים ועגבניות שרי מיובשות