תפוחי אדמה של בעלי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה של בעלי

תפוחי אדמה של בעלי

בזמנו שהעלתי את המתכון הזה הוא הפך להיות להיט ברגע שהעלתי אותו,
זה כיף שזה קורה ככה פתאום אני מעלה מתכון ומאות גולשים מכינים אותו באותו שבוע. אני רוצה לספר לכם שהתפוחי אדמה האלה הורסים!
הם בדרך כלל הדבר הראשון שמתחסל בשולחן הם טעימים להפליא והטעות היחידה שלא הכפלתי כמויות, נסו ותתאהבו בתפוחי אדמה אפויים טעימים ברמות.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
2 כפות יין לבן
חצי כף שום כתוש
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כף א מרק
1/3 כפית פלפל שחור ולבן
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה קטן אם יש קוצץ לסלט עדיף, בצורה זה נראה כמו צ’יפסים קטנים. להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה כ 7 – 8 דקות במים רותחים, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפייה, לחמם מראש שתנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית.

3. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, אחר כך לעלות את התבנית לחלק העליון ל 15 דקות התפוחי אדמה מזהיבים / משחימים לוודא שהם רכים.

הוגש עם חצילים ועגבניות מוחמצים ועגבניות שרי מיובשות

16103 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה של בעלי

305
תגובות

  הרשם  
עדכן
נירה

יין אדום גם הולך או לוותר בכלל על היין?

רותי ב.

ניקי בוקר טוב, אשמח לעזרתך. כשאת רושמת במתכונים “שום כתוש…”, האם הכוונה שום רגיל, לכתוש, או שום כתוש מהמקפיא? אודה לך על עזרתך.

רחלי

היי ניקי,
אפשר להכין יום קודם ולחמם על הפלטה?

תודה רבה על כל המתכונים, הטעמים להפליא!!

שמחה

היי ניקי תודה קבלתי תשובה בשאלות

שמחה

היי ניקי אין לי יין לבן מה אפשר לשים במקום שבת שלום

יולי

מתכון מעולה טעים וקח להכנה.
הבת שלי שלא מוכנה לאכול אף תפוח אדמה שהוא לא צ’יפס… טעמה, טרפה וביקשה תוספת.
ניקי את אלופה.
מודה לך כל יום מחדש
חג שמח

1 18 19 20