יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים תוספות

תפוחי אדמה אפויים ללקק ת'אצבעות כמה טעים!

22 ספטמבר 2013
(Visited 17,085 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה ללקק ת'אצבעות כמה טעים!

תפוחי אדמה אפויים ללקק ת'אצבעות כמה טעים!

בזמנו שהעלתי את המתכון הזה הוא הפך להיות להיט ברגע שהעלתי אותו,
זה כיף שזה קורה ככה פתאום אני מעלה מתכון ומאות גולשים מכינים אותו באותו שבוע. אני רוצה לספר לכם שהתפוחי אדמה האלה הורסים!
הם בדרך כלל הדבר הראשון שמתחסל בשולחן הם טעימים להפליא והטעות היחידה שלא הכפלתי כמויות, נסו ותתאהבו בתפוחי אדמה אפויים טעימים ברמות.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
2 כפות יין לבן
חצי כף שום כתוש
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כף א מרק
1/3 כפית פלפל שחור ולבן
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • תפוחי אדמה אפויים בתנור

    אין ארוחה בלי תפוחי אדמה זאת התוספת המושלמת, חיפשתי להכין תוספת מהירה ושיהיה כמה שיותר פשוט לא הייתי בעניין להסתבך כי הרי הפשטות גוברת על הכל במיוחד כשצריך להכין אוכל מהיר.
    הלכתי על תפוחי אדמה ורציתי שהם יכנסו כמה שיותר מהר לתנור הרי השעון דופק והצהריים בדרך.
    פחות 10 דקות התבנית נכנסה לתנור זה פשוט מהיר וטעים ליד הבשר זה מושלם. חתכתי סלט ירקות ואפילו הכנתי סלט חצילים. איזה כיף של ארוחת צהריים בתאבון הייתי כאן.

    4 מנות

  • ספגטי אדום של פעם

    כמו ילדה קטנה התלהבתי מהפסטה הזאת איזה כיף של פסטה החזירה אותי ישר לילדות.
    הרוטב האדום עוטף את הפסטה והיא מקבלת את כל הטעמים הטובים, התפרעתי עם השום הוספתי בצל, עגבניות, פלפל חריף לפיקנטיות והתענגתי על כל ביס אין על הפסטות של פעם זאת התוספת הכי טובה לארוחה אני ואביב כל כך נהננו.
    מה שיפה שאין כאן כמעט עבודה, להכין את הרוטב לקח לי כמה דקות תוך כדי שמתי את הפסטה על האש, הוספתי מחבת נוספת עם שניצלים מה עוד צריך בשביל ארוחת צהריים טובה ? ירקות כבר חתכתי, בתאבון עבודתי הסתיימה.

    4 מנות

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה קטן אם יש קוצץ לסלט עדיף, בצורה זה נראה כמו צ'יפסים קטנים. להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה כ 7 – 8 דקות במים רותחים, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפייה, לחמם מראש שתנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית.

3. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, אחר כך לעלות את התבנית לחלק העליון ל 15 דקות התפוחי אדמה מזהיבים / משחימים לוודא שהם רכים.

הוגש עם חצילים ועגבניות מוחמצים ועגבניות שרי מיובשות

תפוחי אדמה של בעליתפוחי אדמה של בעליתפוחי אדמה של בעלי

הרשם
עדכן
324 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות