אורז עם אטריות דקיקות
יש הבדל ענק בין להכין אורז לבין להכין אורז עם אטריות ועוד ירקות מה שהופך את האורז למתכון מנצח שאי אפשר לעמוד בפניו תסתכלו על הצבעים כמה יפה זה יצא אחלה תוספת לארוחה מזינה וטעימה.
בלי השקעה רצינית מצרכים שיש לכל אחד בבית וזה נראה מושקע כאילו אפשר לחשוב מה עשיתי הרבה יותר טוב ושווה מאורז נטו מתאים לארוחת צהריים או לארוחת שישי, רוצים לעשות רושם בחג ? זאת התוספת שכולם אוהבים.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
2 כוסות אורז בסמטי
כוס אטריות דקיקות
כוס תירס (שימורים)
כוס וחצי שעועית ירוקה קצרה (קפואים)
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
4 כוסות מים
כף רוטב סויה
תבלינים:
כף מלאה א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
שלושת רבעי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת סיר עם שמן בכמות שתכסה את התחתית לטגן את הגזרים כשתי דקות להוסיף את האטריות ולטגן עד שהן מזהיבות.
2. להוסיף אורז, תירס, שעועית ירוקה תבלינים ומים להרתיח לכסות להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
גולשים מכינים וממליצים:
רות : "הי ניקי היום נחשפתי למתכון, הכנתי עכשיו. יצא מושלם. מעולה. תודה רבה"