תבשיל ירקות כתומים עדשים וטחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל ירקות כתומים עדשים וטחינה

תבשיל ירקות כתומים עדשים וטחינה

מנה קלה שמזה כיף להכין. ירקות כתומים שיוצאים רכים רכים ממש נימוחים, ברוטב הטעים יש עדשים למרבה ההפתעה כתומות 🙂 שעושות את הרוטב סמיך וטעים. מנה שווה פשוטה וקלה לכל ארוחה.

4 מנות

כ 25 דקות

מרכיבים:

בצל חתוך
כפית שום כתוש
2 גזרים
בטטה גדולה
כף גדושה עדשים כתומות
כף טחינה
כף סילאן
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, להוסיף את הגזר לבצל לטיגון של שתי דקות ובנוסף את הבטטה לטגן כדקה.

2. להוסיף עדשים תבלינים, טחינה וסילאן, לכסות במים בערך 2.5 כוסות מים ולבשל כ 20 דקות או עד שכל הירקות רכים לא רכים מאוד, אולי יהיה צורך במעט יותר נוזלים.

15273 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל ירקות כתומים עדשים וטחינהתבשיל ירקות כתומים עדשים וטחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נטע לי : “טעים בטירוף!
הסיר חוסל תוך שעה! ואנחנו רק זוג!”

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
יהודית

טחינה גולמית? מוכנה?

גלי

הכנתי עכשיו ( בנוסף לחטיפי מולטי זעתר…רוצו להכין בבקשה) יצא טעים ביותר…ממש מוצלח ועשיר…טעים טעים וכל כך פשוט!!! תודה רבה לניקי…כמו תמיד אליפות!!!

גילה

הי ניקי! התבשיל נשמע טעים ובריא. אני מתלבטת האם ניתן לשים דלעת במקום הבטטה (אני רוצה לחסוך פחממות). מה דעתך?

היידי

התגובה שלך
אפשר עם עדשים ירקות?

ניקול

היי ניקי. יש לי טחינה מוכנה בקופסא- הולך? או שצריך טחינה גולמית?

נטע לי

טעים בטירוף!
הסיר חוסל תוך שעה! ואנחנו רק זוג!

מוןמון

את אלופה