כרובית אפויה בגבינות
אני מתה על מתכונים שלא צריכים הרבה מצרכים. זה שובר את כל הכללים כאילו לא השקעתי ולכן התוצאה לא תיהיה מי יודע מה, טעות! זה כל כך טוב כמו חטיף רק יותר טעים תוספה קלה שנחטפת ולא מגיעה לשולחן אפילו, אל תבואו בתלונות אליי עדיף שתכפילו כמויות זה מתחסל מהר..
מרכיבים:
כרובית
שמן זית
100 ג' גבינות מגורדות
(צהובה, אמנטל, קצ'קבל)
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
- 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הפרחי הכרובית כ 5 – 6 דקות ולסנן.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
3. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית להזליף שמן ולהמליח, להכניס לתנור לאפות כ 30 דקות או עד שהכרובית מזהיבה לפזר את הגבינות ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות.