כרובית אפויה בגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה בגבינות

כרובית אפויה בגבינות

אני מתה על מתכונים שלא צריכים הרבה מצרכים. זה שובר את כל הכללים כאילו לא השקעתי ולכן התוצאה לא תיהיה מי יודע מה, טעות!  זה כל כך טוב כמו חטיף רק יותר טעים תוספה קלה שנחטפת ולא מגיעה לשולחן אפילו, אל תבואו בתלונות אליי עדיף שתכפילו כמויות זה מתחסל מהר..

מרכיבים:

כרובית
שמן זית
100 ג’ גבינות מגורדות
(צהובה, אמנטל, קצ’קבל)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הפרחי הכרובית כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית להזליף שמן ולהמליח, להכניס לתנור לאפות כ 30 דקות או עד שהכרובית מזהיבה לפזר את הגבינות ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות.

28027 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה בגבינותכרובית אפויה בגבינותכרובית אפויה בגבינות

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
ת.נ

היי ניקי תודה על המתכון,
האם שמנת לבישול יכולה להוסיף כאן?
ואם אני אשתמש רק בגבינה צהובה- זה מתאים? תודה!