כרובית אפויה בגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה בגבינות

כרובית אפויה בגבינות

אני מתה על מתכונים שלא צריכים הרבה מצרכים. זה שובר את כל הכללים כאילו לא השקעתי ולכן התוצאה לא תיהיה מי יודע מה, טעות!  זה כל כך טוב כמו חטיף רק יותר טעים תוספה קלה שנחטפת ולא מגיעה לשולחן אפילו, אל תבואו בתלונות אליי עדיף שתכפילו כמויות זה מתחסל מהר..

מרכיבים:

כרובית
שמן זית
100 ג’ גבינות מגורדות
(צהובה, אמנטל, קצ’קבל)
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

  1. 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הפרחי הכרובית כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית להזליף שמן ולהמליח, להכניס לתנור לאפות כ 30 דקות או עד שהכרובית מזהיבה לפזר את הגבינות ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות.

7232 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה בגבינותכרובית אפויה בגבינותכרובית אפויה בגבינות


תגובות

  הרשם  
עדכן
חוי

הי.אפשר לשים צפתית או בולגרית גם?

אורלי

היי ניקי,
האם ניתן להכין את הכרובית כשעתיים לפני ההגשה או להגיש מיד?
חג שמח!

דורה

יצא מעולה !!! בישלתי קצת יותר זמן ואז אפיתי יחד עם הגבינות, וחוסל! תודה!!!

אבי

היי ניקי
את חושבת שזה יכול ללכת עם בולגרית?

sendi

בוקר טוב. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בכרובית קפואה.