


כרובית אפויה בגבינות
אני מתה על מתכונים שלא צריכים הרבה מצרכים. זה שובר את כל הכללים כאילו לא השקעתי ולכן התוצאה לא תיהיה מי יודע מה, טעות! זה כל כך טוב כמו חטיף רק יותר טעים תוספה קלה שנחטפת ולא מגיעה לשולחן אפילו, אל תבואו בתלונות אליי עדיף שתכפילו כמויות זה מתחסל מהר..
מרכיבים:
כרובית
שמן זית
100 ג’ גבינות מגורדות
(צהובה, אמנטל, קצ’קבל)
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
- 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הפרחי הכרובית כ 5 – 6 דקות ולסנן.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
3. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית להזליף שמן ולהמליח, להכניס לתנור לאפות כ 30 דקות או עד שהכרובית מזהיבה לפזר את הגבינות ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות.
15673 צפיות 24 צפיות היום
היי ניקי
אני רוצה להכין את הכרובית לערב שבועות , יוצא במוצ”ש.
אני יכולה להכין ביום שישי ורק לחמם על הפלטה במוצש?
הי ניקי,
כמה זה 100 גרם גבינות בכוסות?
הי.אפשר לשים צפתית או בולגרית גם?
היי ניקי,
האם ניתן להכין את הכרובית כשעתיים לפני ההגשה או להגיש מיד?
חג שמח!
יצא מעולה !!! בישלתי קצת יותר זמן ואז אפיתי יחד עם הגבינות, וחוסל! תודה!!!
היי ניקי
את חושבת שזה יכול ללכת עם בולגרית?
בוקר טוב. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בכרובית קפואה.