קינואה עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג’ דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.

3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.

16259 צפיות 121 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

Quinoa with Vegetablesקינואה עם ירקות כתומים

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית ש

הי ניקי!
אני עושה כמות כפולה, זמן הבידול משתנה?
ועוד דבר, הבישול הוא על אש נמוכה?

עירית

צריך לסנן את הקינואה לפני שמוסיפים לסיר?

שיר כהן

אפשר בלי דלעת

שיר כהן

אפשר ללא דלעת

עינת

היי

האם להשאיר מכוסה על אותה להבה במשך 15 דקות? כי זה עדיין מתחמם באותו המקום גם אם זה מכובה
והאם לערבב מידי פעם כאשר התבשיל על האש למשך 18 דקות?

עינת

היי ניקי

כאשר אני מוסיפה את הירקות לבצל האמת שאני מכסה במכסה וזה נדבק לתחתית אני משתמשת בסיר נירוסטה האם לקצר את זמן הבישול שלפני הוספת הקינואה או להוסיף מים כבר בשלב של הוספת הירקות ?

1 4 5 6