קינואה עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג’ דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס


הכנות:

1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.

3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.

18960 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

Quinoa with Vegetablesקינואה עם ירקות כתומים


97
תגובות

  הרשם  
עדכן
עופרי

את כזו נהדרת. עונה מיד. אוהבת אותך למרות שלא מכירה אותך. והמתכונים שלך אחד אחד מוצלחים. אני מבשלת רק מהאתר שלך.

1 5 6 7