יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני אורז תוספות

קינואה עם ירקות כתומים

20 אוקטובר 2013
(Visited 32,401 times, 5 visits today)
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג’ דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק עגבניות ואורז ללא שמן

    הגשם הגיע ואיתו החשק למרק עגבניות כמה שאני אוהבת את המרק הזה. דמיינתי את הבצל, שום והעגבניות והאורז שכל כך מתאים לעגבניות.
    אני מכינה את מרק העגבניות בדרך שונה מהרגיל, מסקרן אתכם ? תצטרכו לראות את הסרטון או לפחות לקרוא את המתכון.
    אני מוסיפה עוד משהו חשוב אין שמן במרק לא הוספתי אפילו טיפת שמן ויצא מרק מושלם. אתם יודעים לא חשבתי שזה אפשרי אבל אפשר להכין מרק נהדר ללא שמן אתם חייבים לנסות.

    4 מנות

  • פלפלים ממולאים באורז

    הייתי נחושה בדעתי לעשות ממולאים אבל רציתי מתכון בלי להסתבך. לא רוצה בישולים מראש. מתכון שתוך 10 – 15 דקות עולה על האש והכי חשוב פשוט פשוט. תוך כדי גיליתי לכם כל מיני פטנטים שמקלים את החיים שאני עושה ממולאים והכל נמצא בסרטון.  הבטחתי מתכון קל והכנתי מתכון קל.
    אני יכולה לומר שתוך שעה היה סיר ממולאים משגע.

    4 מנות

הכנות:

1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.

3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.

Quinoa with Vegetablesקינואה עם ירקות כתומים

הרשם
עדכן
116 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר דלורית במקום דלעת? או לותר

היי ניקי
אפשר סילאן במקום דבש באותה כמות?

דלורית גם מתאים פה או לא?

תודה ויום נפלא.

עכשיו בתקופת הקורונה רוב ארוחות הצהריים שלנו מהמתכונים שלך והכל יוצא מאוד מוצלח!
נרשמה פה התלהבות מהמתכון הזה, בעלי אמר שזו פעם ראשונה שקינואה, כשהיא לא בסלט, טעימה לו!
תודה על מתכונים מדוייקים וטעימים!

הי ניקי, אפשר לוותר על ההשריה? אין לי מסננת לפסח…
תודה, אביגיל.

בוקר טוב ניקי

כבר מכינה את המתכון

2 שאלות: האם אפשרי קינואה שחורה פה?

והאם עדיין יהיה טעים ללא הדבש
?

תודה ויום נפלא .

בוקר טוב ניקי

איזה סוג דלעת את משתמשת?
תודה ויום טוב.

הקינואה פשוט אליפות!!! יצאה מושלם, כ”כ פשוטה להכנה… אפילו לא השריתי, ולא שמתי דבש. מושלם!