יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני אורז מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לתשעה באב מתכונים קלים עם חלבון תוספות

קינואה עם ירקות כתומים

20 אוקטובר 2013
(Visited 54,106 times, 1 visits today)
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

תכירו את המתכון הכי טוב שלי ואם עדיין לא התחברתם לקינואה זה בדיוק הזמן להתחיל להתמכר למעדן הבריא הזה מלא בחלבון ובריא אופציה נהדרת לארוחת צהריים ואותו זמן הכנה כמו אורז כלומר קלי קלות.
רק הרבה יותר בריא מאורז ולפני שאתם בורחים קינואה טעימה ברמות וכל הסוד זה להכין אותה נכון כולל טיפ שבלעדיו אי אפשר להכין את הקינואה, סעיף 1 לרשותכם.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך קטן
כוס קינואה
שליש כוס אטריות דקיקות למרק
כוס וחצי מים רותחים
200 ג' דלעת חתוכה לקוביות קטנות / מגורדת
בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות / מגורדת
2 גזרים מגורדים
כף דבש / סילאן
כפית שטוחה מלח / כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור

הכנות:

1. הדבר הכי חשוב בקינואה זאת ההשריה אל תוותרו על השלב הזה הוא חשוב מאוד לכן לשים את הקינואה בקערה לכסות עם שפע של מים 30 דקות לסנן את שאריות המים וביי ביי למרירות.

2. לחמם סיר קטן עם שמן בכמות שתכסה את התחתית לטגן את הירקות כ 5 דקות אש בינונית מידי פעם לערבב.

3. תוך כדי שהירקות על האש לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את האטריות עד שהן מזהיבות – משחימות ולהוריד מהאש.

4. להוסיף  לסיר את הקינואה לערבב עם הירקות להוסיף אטריות דבש מים רותחים ומלח פלפל, לכסות להנמיך את האש כמו לאורז ולבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

5. לפתוח ובעדינות לערבב עם מזלג.

קינואה עם ירקות כתומים

הרשם
עדכן
131 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן