


קינואה עם ירקות כתומים
קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.
3 מנות
מרכיבים:
בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג’ דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.
2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.
3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.
57881 צפיות 25 צפיות היום
אפשר דלורית במקום דלעת? או לותר
היי ניקי
אפשר סילאן במקום דבש באותה כמות?
דלורית גם מתאים פה או לא?
תודה ויום נפלא.
עכשיו בתקופת הקורונה רוב ארוחות הצהריים שלנו מהמתכונים שלך והכל יוצא מאוד מוצלח!
נרשמה פה התלהבות מהמתכון הזה, בעלי אמר שזו פעם ראשונה שקינואה, כשהיא לא בסלט, טעימה לו!
תודה על מתכונים מדוייקים וטעימים!