קינואה עם ירקות כתומים
קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.
3 מנות
מרכיבים:
בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג' דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.
2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.
3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.