יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני אורז תוספות

קינואה עם ירקות כתומים

20 אוקטובר 2013
(Visited 52,585 times, 29 visits today)
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג' דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.

3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.

Quinoa with Vegetablesקינואה עם ירקות כתומים

הרשם
עדכן
131 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן