קינואה עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

קינואה זה דבר בריא זה אומר שכבר שווה להכניס אותה באופן קבוע לארוחות הצהריים. אתם יודעים מה הסוד לקינואה טובה ? העניין שצריך להשרות אותה לפני השימוש בשביל לקבל תוצאה טובה זה כל הסיפור.
הקינואה יוצאת נהדר! אני מוסיפה ירקות (אני בראש כתום היום) ויש לי אחלה תוספת.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים (לבישול)
200 ג’ דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לפני שמתחילים לשים את הקינואה בקערה לכסות במים וקצת יותר להשרות 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 – 6 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה, להוסיף מים דבש ולתבל.

3. להרתיח לכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור 2 כפות השלב השני ולפזר על הקינואה כשמגישים.

32233 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

Quinoa with Vegetablesקינואה עם ירקות כתומים

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
עפרה

שלום ניקי,
האם אפשר להשתמש בבורגול במקום קינואה?

ברוך

תודה רבה!

רינת

ניקי היקרה.
אני מעריצה סמויה שלך. יש לך מתכונים מדהימים. היום ישבתי שעה וחצי על המחשב והכנתי מחברת מתכונים משלי.
אבל להפתעתי לא נשמר אפילו מתכון אחד.
מיואשת וזקוקה לעזרתך. רינת
נ.ב
כשניסיתי להדפיס מתכון זה הדפיס 6 עמודים. למה זה קורה???

אורטל

אין לי דלעת
אפשר בטטה במקום??

נורית

היי ניקי,
איפה כתוב ברשימת החומרים בצל ?

לירז

ניקי יקרה,
איזו קינואה את קונה? פשוט ראיתי המלצות להשרות ולא להשרות- תלוי בסוג.
לא יודעת אם מה שיש לי מצריך השרייה להסרת המרירות…

תודה רבה!

אילה

תודה ניקי, אימצתי את כל המתכונים הצמחוניים שלך אחרי שגילו שלבעלי יש כולסטרול. בזכותך הקינואה והבורגול ושות’ כל כך טעימים ומגוונים. ממש כיף להכין אותם!!

1 2 3 7