שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי
עוד אחת מהמנות שאין מה להכין מראש, 15 דקות והמנה מוגשת לשולחן, פשוטה קלה וטעימה. כולה שני מצרכים מנה כיפית וממכרת.
4 מנות
מרכיבים:
בצל חצוי ופרוס דק
חצי חבילת שעועית עדינה ירוקה
30 עגבניות שרי חצויות
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את השעועית במים רותחים ומומלחים במשך 5 – 6 דקות ולסנן.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף העגבניות לתת הקפצה קלה ולהוסיף את השעועית ואת שאר המצרכים. להקפיץ כמה דקות ולהוריד מהאש.
גולשים מכינים וממליצים:
רונה : "מנה טעימה ביותר….קשה להפסיק לטעום"
מיכל : "ניקי, זה מעולה!"
קרן : "מעולה!"
תמר : "עד לא מזמן לא יצא לי כמעט לבשל ביומיום אבל מאז שהורדתי את האפליקציה שלך כמעט כל יום יש סיר על הגז וריח של בישולים בבית. אתמול מצאתי בפריזר שעועית ירוקה. חיפשתי באפליקציה שעועית ירוקה ומצאתי את המתכון הזה מיד. כ״כ פשוט וכ״כ טעים!! לא הצלחתי להפסיק לנשנש ישר מהמחבת. הכנתי גם אורז לבן וביחד זה היה מושלם. תודה"
אסנת : "ניקי, את פשוט קוסמת של טעמים, אני כבר קבוע עושה את השעועית עם פטריות שלך וזה היה נראה לי ממש דומה אבל בזכות שהיו לי הרבה עגבניות שרי
החלטתי לנסות- טעים טעים טעים! וכמו שמישהי כבר כתבה, הייתי צריכה לעצור את עצמי
לא לגמור הכל ישר מהסיר ולהשאיר משהו לסעודת חג."
שרית : "טעים מאד ופשוט להכנה! אני מוזמנת ליום העצמאות ואכין את זה, זה ממש מוצלח!"
נילי : "תוספת צבעונית, טעימה ומפנקת. תודה רבה, ניקי!"