תפוחי אדמה בתנור קריספי
אין כמו תפוחי אדמה בתנור ומי שאומר שזאת התוספת הכי טובה צודק בכל מילה, אני לא מכירה הרבה אנשים שיגידו לא לתפוחי אדמה פריכים וקריספיים ומה שמיוחד במתכון כאן זאת המרינדה היא נותנת טעם מעלף לתפוחי אדמה.
לערב שישי לארוחת צהריים או לכל אירוע אחר תפוחי אדמה אפויים זה בינגו כל פעם מחדש.
4 מנות
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים / קוביות בינוניות
כפית חרדל
4 כפות שמן זית
3 כפות מים פושרים
2 כפות פירורי לחם
תבלינים:
חצי כף א. מרק בצל
כף א. מרק עוף
כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות.
2. להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל את הפלחים 6 דקות לסנן ולקרר.
3. לערבב את כל המצרכים כולל התבלינים עם התפוחי אדמה לשטח בתבנית בשכבה אחת ולפזר את פירורי הלחם.
4. לאפות כ 30 – 40 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
הדס : "הייתי חייבת לפרגן, כי זה יצא ממש טעים 🙂 הייתי סקפטית, כי אני לא אוהבת חרדל, אבל המליצו לי על המתכון ואמרתי שאני אנסה אותו בלי לשנות, והוא פשוט חוסל!"
ענתי : "עוד מתכון מנצח! הילדים התאהבו והגדול בן חמש אמר: אמא זה התפוח אדמה הכי טעים שאכלתי בחיים! זה יותר טעים מצ'יפס!
תודה :)"
מישי : "מתכון מדהים וקל להכנה. בעלי והילדים לא מפסיקים לבקש שאכין את התפוחי אדמה האלה… הכל מתחסל. טעים מאוד!!! תודה רבה."