כרובית בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית בתנור

כרובית בתנור

מתכון פשוט אבל שווה ביותר. כרובית אפויה זה אחד המתכונים הכי קלים שיש והוא נותן תוצאה נהדרת יוצא נפלא!  פריכות טובה כרובית זהובה, תוספת משגעת לכל ארוחה במיוחד לארוחת שישי ואם רוצים לשדרג מוסיפים טחינה ליד ואני מסוגלת לאכול תבנית שלמה. יואוו כמה טעים 🙂

מרכיבים:

כרובית גדולה
120 מ”ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים להרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים להכניס למים לבשל  5 – 6 דקות ולסנן.

2. בקערה לערבב טוב תבלינים (חוץ מהמלח) ושמן זית. להכין תבנית עם נייר אפייה ולחמם תנור ל 200 מעלות.

3. לטבול את פרחי הכרובית בתבלינים ולהניח על נייר אפייה

4. לפזר מלח על הכרובית, לאפות כ 40 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.

377249 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

סמירה : “באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!”

יעל : “שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!”

הגר : “יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)”

מירוש : “כמה פשוט, ככה טעים!”


92
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטליה

האם לעשות עם תנור במוד טורבו או רגיל חימום עליון ותחתון בלבד?

יפה

סליחה… שאלה נוספת.. הבלילה נראית לי לא מספיקה ככ לכל פרחי הכרובית

יפה

חובה להרתיח את הכרובית?

1 5 6 7