כרובית בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית בתנור

אחד המתכונים הכי קלים לכרובית שלא נאמר אחד הטעימים.
בישול קצר במים לתבל ומשם לתנור אתם עומדים ללקק ת’אצבעות.
בלי טיגון בכלל הכי פשוט שיש והתוצאה כרובית מושלמת אפויה. זהובה ופריכה, איך אפשר לעמוד בפני השילוב הזה ?
אני מוצאת את עצמי לוקחת ישירות מהתבנית. מתכון חובה בכל בית קלות ההכנה הטעמים הנהדרים, כמה דקות התעסקות ואני נותנת לתנור לעשות את שאר העבודה, אני אגיע בהמשך לנשנש מידי פעם 🙂

מרכיבים:

כרובית
120 מ”ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

כף חומץ

הכנות:

    1. 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח מים עם כף חומץ להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל 10 דקות, לסנן ולקרר.
  1. 2. לחמם תנור ל 180 מעלות

3. לערבב שמן זית פפריקה כורכום ופלפל, לטבול את פרחי הכרובית ולהניח על נייר אפייה בתבנית, לפזר מלח להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות.

Baked Cauliflower

446925 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

סמירה : “באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!”

יעל : “שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!”

הגר : “יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)”

מירוש : “כמה פשוט, ככה טעים!”


113
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת מ

אחלה מתכון. אני חושבת שזו כבר הפעם הרביעית שלי 🙂

חנה

לא הצלחתי לקרוא את המתכון, הוא היה מוסתר ע״י פרסומת שלא יכולתי להסיר. ילצערי זה קורה הרבה לאחרונה

מירב

ניקי יקרה תודה על מתכון נהדר
הכנתי לפני שעה ואני אקח את זה לחברה בעוד שעתיים שלוש איך כדאי לחמם? או שאפשר לאכול קר??

שרון

סתם שאלה מהי מטרת החומץ?

ענת

היי ניקי .נראה מעולהה. במידה ואני קונה כרובית קפואה של סנפורסט-בכל זאת צריך להרתיח קודם?תודה

1 6 7 8