כרובית בתנור
אני אוהבת להכין מטעמים עם כרובית, להכין כרובית עם התיבול הנכון ויש לכם מנה מנצחת ביד בכלום התעסקות זה בעיקרון לתבל ולהכניס לתנור משם ישר לצלחת, הכרובית טעימה בטירוף אין על הפריכות של כרובית אפויה.
תוספת מנצחת לכל ארוחה ואני לא מתעסקת עם טיגונים אין צורך כל הפרחים האפייה מקבלים קריספיות משגעת לנשנש את הכרובית ישר מהתבנית ותסלחו לי זה יותר טעים מהכרובית של אייך שני עם מצרכים שיש לכל אחד במטבח.
תכינו אתם תודו לי.
אני מוצאת את עצמי לוקחת ישירות מהתבנית. מתכון חובה בכל בית קלות ההכנה הטעמים הנהדרים, כמה דקות התעסקות ואני נותנת לתנור לעשות את שאר העבודה אני אגיע בהמשך לנשנש מידי פעם 🙂
מרכיבים:
כרובית גדולה
120 מ"ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כף חומץ
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות.
2. להרתיח סיר עם מים כפית מלח וחומץ לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח 5 דקות לסנן ולקרר.
3. לתבל את פרחים הכרובית עם השמן והתבלינים לסדר בתבנית מומלץ על נייר אפייה לאפות כ 50 דקות הפרחים מזהיבים.
גולשים מכינים וממליצים:
סמירה : "באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!"
יעל : "שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!"
הגר : "יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)"
מירוש : "כמה פשוט, ככה טעים!"