כרובית בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית בתנור

אחד המתכונים הכי קלים לכרובית שלא נאמר אחד הטעימים.
בישול קצר במים לתבל ומשם לתנור אתם עומדים ללקק ת’אצבעות.
בלי טיגון בכלל הכי פשוט שיש והתוצאה כרובית מושלמת אפויה. זהובה ופריכה, איך אפשר לעמוד בפני השילוב הזה ?
אני מוצאת את עצמי לוקחת ישירות מהתבנית. מתכון חובה בכל בית קלות ההכנה הטעמים הנהדרים, כמה דקות התעסקות ואני נותנת לתנור לעשות את שאר העבודה, אני אגיע בהמשך לנשנש מידי פעם 🙂

מרכיבים:

כרובית
120 מ”ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

כף חומץ

הכנות:

    1. 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח מים עם כף חומץ להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל 10 דקות, לסנן ולקרר.
  1. 2. לחמם תנור ל 180 מעלות

3. לערבב שמן זית פפריקה כורכום ופלפל, לטבול את פרחי הכרובית ולהניח על נייר אפייה בתבנית, לפזר מלח להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות.

431331 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

סמירה : “באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!”

יעל : “שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!”

הגר : “יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)”

מירוש : “כמה פשוט, ככה טעים!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
נוי כהן

על כמה מעלות?

מלי

האם אפשר לטבול בביצה ולצפות בפירורי לחם ואז לאפות בתנור?

אילת

כמה מתכוני כרובית!
קיבלתי סחרחורת!
על איזה מתכון כרובית את הכי ממליצה להערב?

meitalms

היי ניקי,
בעלי היקר לא אוהב כרובית…
בכל זאת שאלתי אותו אתמול איזו כרובית בא לו בטחינה או במיונז והתשובה היתה..”לא אוהב כרובית”
הכנתי…שיהיה. 3 דקות אחרי והתבנית חוסלה ולא בגללי!!
רק רציתי לשתף שהכרובית הזו טעימה בעיקר כמנה ראשונה
תודה ניקי על עוד מתכון,
יום טוב.

לורה

היי ניקי, מעורר תיאבון (כמו כל המתכונים בחסותך) באיזה חום לאפות את הכרובית?
תודה מראש וסופ”ש מתוק

רחל דנאי

אני מוסיפה למתכון הכרובית כף צ’ילי מתוק. וכפית אבקת מרק עוף. יוצא מאוד טים. אפשר גם במיקרו 20 דקות, בכלי סגור בתוך נייר אפייה.

רויטל

בלי פירורי לחם?
בתמונה זה נראה כמו פירורי לחם.
תודה

1 2 3 8