כרובית בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית בתנור

כרובית בתנור

מתכון פשוט אבל שווה ביותר. כרובית אפויה זה אחד המתכונים הכי קלים שיש והוא נותן תוצאה נהדרת יוצא נפלא!  פריכות טובה כרובית זהובה, תוספת משגעת לכל ארוחה במיוחד לארוחת שישי ואם רוצים לשדרג מוסיפים טחינה ליד ואני מסוגלת לאכול תבנית שלמה. יואוו כמה טעים 🙂

מרכיבים:

כרובית גדולה
120 מ”ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים להרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים להכניס למים לבשל  5 – 6 דקות ולסנן.

2. בקערה לערבב טוב תבלינים (חוץ מהמלח) ושמן זית. להכין תבנית עם נייר אפייה ולחמם תנור ל 200 מעלות.

3. לטבול את פרחי הכרובית בתבלינים ולהניח על נייר אפייה

4. לפזר מלח על הכרובית, לאפות כ 40 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.

415536 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

סמירה : “באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!”

יעל : “שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!”

הגר : “יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)”

מירוש : “כמה פשוט, ככה טעים!”

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
נוי כהן

על כמה מעלות?

מלי

האם אפשר לטבול בביצה ולצפות בפירורי לחם ואז לאפות בתנור?

אילת

כמה מתכוני כרובית!
קיבלתי סחרחורת!
על איזה מתכון כרובית את הכי ממליצה להערב?

meitalms

היי ניקי,
בעלי היקר לא אוהב כרובית…
בכל זאת שאלתי אותו אתמול איזו כרובית בא לו בטחינה או במיונז והתשובה היתה..”לא אוהב כרובית”
הכנתי…שיהיה. 3 דקות אחרי והתבנית חוסלה ולא בגללי!!
רק רציתי לשתף שהכרובית הזו טעימה בעיקר כמנה ראשונה
תודה ניקי על עוד מתכון,
יום טוב.

לורה

היי ניקי, מעורר תיאבון (כמו כל המתכונים בחסותך) באיזה חום לאפות את הכרובית?
תודה מראש וסופ”ש מתוק

רחל דנאי

אני מוסיפה למתכון הכרובית כף צ’ילי מתוק. וכפית אבקת מרק עוף. יוצא מאוד טים. אפשר גם במיקרו 20 דקות, בכלי סגור בתוך נייר אפייה.

רויטל

בלי פירורי לחם?
בתמונה זה נראה כמו פירורי לחם.
תודה

1 2 3 7