כרובית בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית בתנור

כרובית בתנור

מתכון פשוט אבל שווה ביותר. כרובית אפויה זה אחד המתכונים הכי קלים שיש והוא נותן תוצאה נהדרת יוצא נפלא!  פריכות טובה כרובית זהובה, תוספת משגעת לכל ארוחה במיוחד לארוחת שישי ואם רוצים לשדרג מוסיפים טחינה ליד ואני מסוגלת לאכול תבנית שלמה. יואוו כמה טעים 🙂

מרכיבים:

כרובית גדולה
120 מ”ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים להרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים להכניס למים לבשל  5 – 6 דקות ולסנן.

2. בקערה לערבב טוב תבלינים (חוץ מהמלח) ושמן זית. להכין תבנית עם נייר אפייה ולחמם תנור ל 200 מעלות.

3. לטבול את פרחי הכרובית בתבלינים ולהניח על נייר אפייה

4. לפזר מלח על הכרובית, לאפות כ 40 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.

381545 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

סמירה : “באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!”

יעל : “שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!”

הגר : “יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)”

מירוש : “כמה פשוט, ככה טעים!”

95
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

הכנתי את הקרובות לשבת. יצא פשוט מעדן! אפילו בעלי, שהוא לא חובב כרובית נהנה מאוד. קרא לזה: חטיף כרובית. רבנו על הפירורים… קל ומעולה! תודה!

עדי

ערב טוב ניקי
האם ניתן להכין יום קודם?
וזה יהיה טעים קר?

שרית

הי, צהרים טובים!
פעם ראשונה שאני מנסה להכין כרובית.
קניתי כרובית קפואה מפורקת לפרחים – כמה בערך לשים? והאם הוראות ההכנה נשארות כרגיל או שאפשר לוותר על הבישול המקדים?
תודה!

טניה אוס

מתכון מדהיםםםם!!! אין עלייך ניקי!! האפליקציה שלך היא התנך שלי במטבח

הדס מאיר

מושלם!!!
בן שנתיים וחצי בכה כשנגמר 😉

דנה ד

הכנתי לכבוד שבת וחג השבועות מפה לשם סיימתי את הכל לבד עוד לפני שנכנס החג
התקשרתי לבעלי שיקנה עוד כרובית הוא לא הבין למה הסברתי לו שעד שהוא לא יטעם הוא לא יבין גם
ניקי יקירה את פשוט מושלמת בזכותך אני מבשלת בבית

הילה

הי ניקי, האם אפשר להכין מראש? מארחת היום בעה 17:00