כרובית בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית בתנור

אחד המתכונים הכי קלים לכרובית שלא נאמר אחד הטעימים.
בישול קצר במים לתבל ומשם לתנור אתם עומדים ללקק ת’אצבעות.
בלי טיגון בכלל הכי פשוט שיש והתוצאה כרובית מושלמת אפויה. זהובה ופריכה, איך אפשר לעמוד בפני השילוב הזה ?
אני מוצאת את עצמי לוקחת ישירות מהתבנית. מתכון חובה בכל בית קלות ההכנה הטעמים הנהדרים, כמה דקות התעסקות ואני נותנת לתנור לעשות את שאר העבודה, אני אגיע בהמשך לנשנש מידי פעם 🙂

מרכיבים:

כרובית
120 מ”ל שמן זית / קנולה (חצי כוס)
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

כף חומץ

הכנות:

    1. 1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח מים עם כף חומץ להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל 10 דקות, לסנן ולקרר.
  1. 2. לחמם תנור ל 180 מעלות

3. לערבב שמן זית פפריקה כורכום ופלפל, לטבול את פרחי הכרובית ולהניח על נייר אפייה בתבנית, לפזר מלח להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות.

431329 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

כרובית בתנורכרובית בתנורכרובית בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

סמירה : “באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!”

יעל : “שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!”

הגר : “יצא טעים! לא מפסיקה לנשנש ויש זמן עד ארוחת צהריים :)”

מירוש : “כמה פשוט, ככה טעים!”

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

הכנתי את הקרובות לשבת. יצא פשוט מעדן! אפילו בעלי, שהוא לא חובב כרובית נהנה מאוד. קרא לזה: חטיף כרובית. רבנו על הפירורים… קל ומעולה! תודה!

עדי

ערב טוב ניקי
האם ניתן להכין יום קודם?
וזה יהיה טעים קר?

שרית

הי, צהרים טובים!
פעם ראשונה שאני מנסה להכין כרובית.
קניתי כרובית קפואה מפורקת לפרחים – כמה בערך לשים? והאם הוראות ההכנה נשארות כרגיל או שאפשר לוותר על הבישול המקדים?
תודה!

טניה אוס

מתכון מדהיםםםם!!! אין עלייך ניקי!! האפליקציה שלך היא התנך שלי במטבח

הדס מאיר

מושלם!!!
בן שנתיים וחצי בכה כשנגמר 😉

דנה ד

הכנתי לכבוד שבת וחג השבועות מפה לשם סיימתי את הכל לבד עוד לפני שנכנס החג
התקשרתי לבעלי שיקנה עוד כרובית הוא לא הבין למה הסברתי לו שעד שהוא לא יטעם הוא לא יבין גם
ניקי יקירה את פשוט מושלמת בזכותך אני מבשלת בבית

הילה

הי ניקי, האם אפשר להכין מראש? מארחת היום בעה 17:00