תפוחי אדמה מהירים
לכל אחד יש את המתכון שהוא לא יכול בלעדיו כזה שמציל כל פעם מחדש, קבלו תפוחי אדמה מהירים בלי להפעיל את התנור עזבו היום אין לי זמן להתעסק עם התנור ואני צריכה תוספת מהירה לארוחת צהריים של אביב.
תפוחי אדמה הורסים מה זה טעימים רכים מתפרקים בכל ביס והמתכון קלי קלות עם מעט מרכיבים בדיוק מתאים לאנשים שאין להם זמן להתעסק עם המטבח,
יש מתכונים שכיף שיש אותם ולא חייבים לספר כמה זמן לקחת להכין אותם.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
5 כפות שמן
3/4 כפית פפריקה
כפית שום כתוש
3/4 כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים (חשוב) בערך כ 10 דקות ולצנן.
2. במחבת חמה לשים את שאר המצרכים לערבב עד שהכל אחיד להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ ולערבב שהרוטב יעטוף את כל התפוחי אדמה ולהוריד מהאש, כדקה שתיים.
3. אני מוסיפה דרך נוספת אחרי שהתפוחי אדמה התקררו לגמרי לטגן אותם קלות עד הזהבה ואז להוסיף לשאר המצרכים.
גולשים מכינים וממליצים:
קיקי : "תקשיבי ניקי, את תותחית!!!! זה יצא טעים והעיקר קל קל קל"
נועה : "פעם חמישית שאני מנסה את התפוחי אדמה אף פעם לא נמאס, תודה על המתכונים.. ניסיתי גם את האוזני המן ויצא ממש טעים! תודה! :)"
רותי : "פעם הבאה תכתבי להכפיל כמויות :)"