תפוחי אדמה מהירים
זה מתכון קסום! זאת אחת התוספות הכי קלות והכי מהירות שהכנתי. יש מתכונים שכיף שיש אותם ולא חייבים לספר כמה זמן לקחת להכין אותם.
תפוחי אדמה רכים וטעימים תוספת קלאסית לארוחת צהריים בכלום עבודה.
4 מנות
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה
5 כפות שמן
כפית מלאה פפריקה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להמליח ולבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים (חשוב) בערך כ 10 דקות. לצנן.
2. במחבת חמה לשים את שאר המצרכים לערבב עד שהכל אחיד להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ ולערבב שהרוטב יעטוף את כל התפוחי אדמה ולהוריד מהאש, כדקה שתיים.
גולשים מכינים וממליצים:
קיקי : "תקשיבי ניקי, את תותחית!!!! זה יצא טעים והעיקר קל קל קל"
נועה : "פעם חמישית שאני מנסה את התפוחי אדמה אף פעם לא נמאס, תודה על המתכונים.. ניסיתי גם את האוזני המן ויצא ממש טעים! תודה! :)"
רותי : "פעם הבאה תכתבי להכפיל כמויות :)"