תפוחי אדמה קטנים בתנור
אני אוהבת תפוחי אדמה מבחינתי זאת אחת התוספות הכי קלות שיש אפילו לא קילפתי את תפוחי האדמה.
כמה דקות הכנה והתנור עושה הכל. התוצאה נהדרת, תחשבו על תפוחי אדמה זהובים רכים טעם משגע. תוספת שכיף לאכול והכי קל להכין בדיוק מתאימה לאימהות עסוקות.
מרכיבים:
שקיק תפוחי אדמה קטנים
(יש בשקית בערך 20 יחידות)
4 – 5 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית מלח
או למי שמעדיף כף א. מרק
כף פטרוזיליה קצוצה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לשטוף היטב את תפוחי האדמה. למלא סיר עם מים ולהרתיח להכניס את תפוחי האדמה לבשל 5 דקות ולסנן.
3. לחתוך את תפוחי האדמה לחצי לשים בקערה יחד עם השמן והתיבול לערבב היטב. להעביר לתבנית לשטח באופן שווה.
4. להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות או שתפוחי האדמה זהובים ורכים.
*3. לפני ההגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה על התפוחי אדמה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף בתפוחי אדמה רגילים מקולפים 4 יחידות חתוכים לפלחים, ניתן להכין יום מראש או לבשל מראש את התפוחי אדמה ואת השאר לעשות למחרת. אי אפשר להקפיא.
תוספת נהדרת קלה וטובה מומלצת בחום להכין ולהנות.