פטריות מוקפצות עם קוביות לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פטריות מוקפצות עם קוביות לחם

אתם מכירים ראש של אימהות העיקר שהילדים יאכלו וזה כיף לגוון מידי פעם ולהכין דברים חדשים, לא מדובר במשהו מסובך או במצרכים מיוחדים, קצת לחם פטריות שמפיניון תוך 10 דקות בהגזמה זה על השולחן וזה טעים…

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
7 פרוסות לחם חתוכות לקוביות
גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים כמה כפות שמן במחבת חמם להוסיף את הקוביות לחם ולהקפיץ עד שהן מזהיבות.

2. להוסיף את הפטריות עם תוספת של קצת שמן להקפיץ על אש גבוהה כשתי דקות לתבל, לשים לב להוריד בזמן האש שהפטריות לא יתחילו להוציא נוזלים.
(אם משום מה לא הולך מומלץ להקפיץ את הפטריות בנפרד הקפצה קלה ואז לערבב עם הפירורי לחם)

אופציה:
לפזר גבינה ולהגיש.

16527 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות מוקפצות עם קוביות לחם

פטריות מוקפצות עם קוביות לחם

גולשים מכינים וממליצים:

חני : “ווואאאייייי ניקיייי זהה פשוטטט טעיםםם!!!
כל כך קל בקצת זמןןן…
תודה רבההה!!!”

19
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסנת

היי ניקי, תודה רבה! את ממש תותחית! רציתי לשאול מה אפשר להוסיף על יד זה לארוחת ערב קלילה לזוג?

רחל

נישארו לח הרבה לחמניות מאורכות בהירות ממסיבה. מה אפשר להכין מהם. הייתי שמחה אם זה יהיה משהו מתאים לשבועות. תודה וחג שמח

שרית

בכיף ניקי, שתמשיכי לחייך עוד הרבה!!! רציתי לשאול אם את מעבירה סדנאות או חוגים לבישול או אם את מכירה כאלה באזור מודיעין. אני גרה במודיעין ומחפשת סדנא כזו או חוג. תודה!

שרית

כרגיל, כמו כל המתכונים באתר הנפלא הזה, יצא מעדן! הוספתי בצל ירוק וזה ממש הוסיף, אבל זה טעים מאד גם בלי! תודה ניקי על כל המתכונים הנפלאים, אני מברכת אותך כל יום, הפכת את חיי מקצה אל קצה… שנאתי לבשל, עכשיו אני רק מחפשת מה לבשל כל יום

שרית

תודה ניקי

שרית

תודה ניקי, ועוד שתי שאלות – איך בדיוק להוסיף את הגבינה הצהובה? לאחר שזה כבר מוכן או להוסיף למחבת בזמן שזה מתבשל? האם לפזר למעלה גבינה טרייה כפי שהבנתי, אם הבנתי נכון? כמו כן, האם אפשר להוסיף בצל ירוק?

שרית

היי ניקי,

רציתי לדעת האם אפשר להכין את זה עם לחם שיפון? אני רוצה להכין את זה היום ויש לי רק לחם שיפון בבית וחבל לי לקנות לחם רגיל בשביל 7 פרוסות כי אף אחד לא אוכל את זה אצלי בבית. תודה!