תפוחי אדמה בגריל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה בגריל

תפוחי אדמה בגריל

מתכון לתפוחי אדמה מושלמים בתנור, זהובים רכים וכל כך טעימים, הכי פשוט שיש ומקבל באהבה כל מנה בשרית או סתם לנשנש כמו שזה, זהירות זה נחטף.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה פרוסים דק
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה
כפית גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לחלוט את התפוחי אדמה כ 5 דקות ולסנן.

2. לערבב שמן זעת ותבלינים ולתבל את תפוחי האדמה לסדר בתבנית בצורת רעפים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש את תפוחי האדמה בתיבול שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

6316 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

הי ניקי יש צורך לכסות בזמן אפייה?

דינה

היי ניקי, ראשית תודה על מתכונים שמרעננים כל פעם את תוצרת המטבח.
חלטתי את הת”א החתוכים.
צריכה אותם למחר בערב.
האם ניתן לשים כעת את כל התבלינים, לסדר בתבנית, לעסות ולשמור במקרר עד לאפיה מחר או שעדיף לאפות היום ומחר רק לתת חימום לפני ההגשה?

שם מורן

היי ניקי,
את אלופה! המתכונים שלך מעולים ואת מככבת אצלי במטבח.
קראתי בתגובות שאפשר להוסיף בטטה. האם גם אותה לחלוט לפני?
וכמה פלפל שחור את ממליצה לשים? המנה מיועדת גם לילדים וגם למבוגרים.
תודה

שירי

הי ניקי,
ערב חג ואת בטח עמוסה אבל אני חייבת עזרה…חלטתי את התפוא ושכחתי אותם במים, עכשיו הם רכים, לא מאוד מתפרקים אבל רכים, כמה זמן ועל כמה מעלות להכניס אותם?
תודה וחג שמח!
שירי

אלינוי

איך עושים חליטה?

רחלי

שלום ניקי!
האם אפשר להכין היום ולשמור בקירור ולחמם בשבת בצהרים על הפלטה? איך זה יצא?
תודה!

רייצ׳ל

אחלה מתכון, מאז שניסיתי אני מכינה אותם באופן קבוע. תודה לך ניקי.