תפוחי אדמה בגריל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה בגריל

תפוחי אדמה בגריל

מתכון לתפוחי אדמה מושלמים בתנור, זהובים רכים וכל כך טעימים, הכי פשוט שיש ומקבל באהבה כל מנה בשרית או סתם לנשנש כמו שזה, זהירות זה נחטף.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה פרוסים דק
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה
כפית גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחלוט את התפוחי אדמה כ 5 דקות ולסנן.

2. לערבב שמן זעת ותבלינים ולתבל את תפוחי האדמה לסדר בתבנית בצורת רעפים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש את תפוחי האדמה בתיבול שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

20439 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענתי

ניקי לה-נראה נהדר -יוכן מחר .

אשמח להסבר לסעיף 1 -לחלוט.האם שהמים רותחים-את שמה את התפוחי אדמה? או ששמים בסיר מים תפוחי אדמה -רתיחה ? ועד קצת? סליחה על הבורות.

renana16

הי ניקי,
לא צריך לכסות את התפו”א?

טלי

אז בגריל או בתנור?

מרינה

לחלוט את תפוחי האדמה כשהם שלמים או פרוסים?

תהילה

מאוד מאוד טעים!!! תודה רבה 🙂
המשיכי כך להפתיע אותנו בקלילות..

אבי

איך חולטים ?

אא

כאופים בגריל תפו”א ניתן לעשות את זה תוך 15-20 דקות
לשים על גריל בחום הכי גבוה, אך צריך לשמור שלא ישרף החלק העליון ולכן לערבב כל כמה דקות (אני עושה את זה קבוע אבל לא בפרוסות אלא בצורה של מקלות)

1 2 3 5