


תפוחי אדמה בגריל
מתכון לתפוחי אדמה מושלמים בתנור, זהובים רכים וכל כך טעימים, הכי פשוט שיש ומקבל באהבה כל מנה בשרית או סתם לנשנש כמו שזה, זהירות זה נחטף.
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה פרוסים דק
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה
כפית גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לחלוט את התפוחי אדמה כ 5 דקות ולסנן.
2. לערבב שמן זעת ותבלינים ולתבל את תפוחי האדמה לסדר בתבנית בצורת רעפים.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש את תפוחי האדמה בתיבול שנותר.
4. לאפות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
20402 צפיות 1 צפיות היום
היי ניקי בוקר טוב,
אין לי גז, אפשר לעשות את זה בלי חליטה?
תודה…
התפוחי אדמה יצאו ליגה!!
אני הוספתי קצת פפריקה מעושנת.
ניקי, תודה על המתכונים הנפלאים!!!
כל כך פשוט וכל כך טעים! ללקק את האצבעות! אין על המתכונים הנהדרים שלך ניקי!
ניקי,הכותרת היא תפוחי אדמה בגריל,
ובגוף המתכון,וגם בתגובה לשאלת גולש
כתבת שהאפייה היא רגילה,ולא בגריל .
קצת מבלבל.איפה הטעות (או חוסר הדיוק
בניסוח)?
היי ניקי,
אני רוצה להכין לערב ראש השנה,
חשבתי לסדר פרוסה אחת של תפוח אדמה ושנייה של בטטה בספירלה כמו שהכנת,
האם יש לחלוט את הבטטה גם ? להוסיף או לשנות משהו בתיבלון או בזמנים ?
לעצלנים, האם אפשר להכין את המתכון עם ציפס מוכן משקית?
הי ניקי בוקר טוב! רציתי לשאול שמים את זה בתנור על מצב גריל? יש לך מושג איך זה מסומן בדרך כלל בתנורים?