מוקפץ צמחוני מנצח
עברתי על מה שיש לי במקרר ראיתי שיש לי זוקיני המון גזרים כבר התחלתי לחייך משני הירקות היפים האלה אפשר להכין אחלה מוקפץ לארוחת צהריים, הוספתי בצל מה כבר נתתי לאש לעשות את שלה.
אני רוצה לגלות לכם סוד אתם יודעים מי הכוכב האמיתי של המוקפץ הזה ? הזעתר הוא לא הגרסיבי הוא נותן למוקפץ טעם עדין של זעתר עם נגיעות שומשום והכל ביחד נותן תוספת שאי אפשר לשכוח אותה.
הגיע הזמן לעבור על המקרר לבדוק מה שיש ולהכניס למחבת 15 דקות דקות והתוספת היפהפייה הזאת מוגשת ואל תספרו כמה קל להכין 🙂
3 – 4 מנות
מרכיבים:
5 גזרים חתוך למקלות קצרים
3 קישואים חתוכים למקלות קצרים / זוקיני (פריך יותר)
בצל גדול חצוי ופרוס דק
כפית א. זעתר עם שומשום
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן להתחיל בטיגון הגזרים כ 5 – 6 דקות על אש גבוהה להוסיף את הבצל להמשיך לטגן עוד כדקה להוסיף את הקישואים ולטגן עוד כ 5 – 6 דקות הירקות אמורים להיות פריכים לא רכים עד הסוף.
2. להוסיף זעתר ותבלינים להקפיץ עוד דקה ולהוריד מהאש.
הגשתי עם חזה עוף במחבת פסים ואורז לבן.
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : "תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה"
אוסנת : "כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…"