ברוקולי אפוי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי אפוי בתנור

ברוקולי אפוי בתנור

אוהבים ברוקולי ? מתכון פשוט קל וידידותי לברוקולי אפוי בתנור, ציפוי של פירורי לחם שיתן מרקם מעניין וטעים, כלום עבודה לתוספת מעולה לכל ארוחה.

מרכיבים:

2 ראשי ברוקולי
3 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם


הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) לחלוט במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הברוקולי ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהברוקולי רך.

17988 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!”

עדי : “מתכון מדהים ביותר!! כל מי שטעם אהב!! כמעט כל שבוע מכינים את זה בבית.. תודה רבה על כל המתכונים ותמשיכי לשמח עוד רבבות עם מתכוני האוכל המיוחדים!!”

 


52
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירן

ניקי יקרה! נשמע מדהים! אני רוצה להכין את ברוקולי בתנור יומיים לפני ההגשה. ניתן להקפיא ואחכ לחמם על הפלטה?

שמרית

שלום ניקי, אני ממש מאוהבת במתכון הזה – טעים טעים!! מה שכן הפעם אני רוצה להכין את הברוקלי מראש ולהגיש רק בערב. השאלה האם אפשר להכין הכל אבל לא להכניס בכלל לתנור אלא למקרר ולפני הארוחה לשים בתנור? חשוב לי שישאר קרנצי. אודה לתשובתך. תודה על מתכונים נפלאים!

לילך

היי, האם אפשר להכין מברוקולי קפוא?

טלי

אפשר להוסיף לברוקולי גם כרובית..זה מתאים?