ברוקולי אפוי עם מיונז וחרדל
איזה ירק מופלא בין כרובית לבין ברוקולי אפשר להכין דברים מופלאים התערובת של וחרדל עושה דברים נהדרים לברוקולי זה נמס באפייה ומסביב יש ציפוי פריך טעים וזהוב בסגנון של ברוקולי שניצל.
מסוג התוספות שכדאי להכין הרבה כי זה מתחסל שומעים בכל ביס את הקראנץ וזה טעים, אני אספר לכם בסוד שאפילו הילדים אוכלים מי יכול לעמוד בפני הפרחים הזהובים, זהירות תוספת ממכרת בדרך.
מרכיבים:
400 ג' ברוקולי(2 ראשים גדולים)
2 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
2 כפות שמן זית
2 כפיות סוכר
חצי כפית מלח
שמן זית
פירורי לחם
הכנות:
1. לחתוך את פרחי הברוקולי ללא הגזע להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל את פרחי הברוקולי 5 דקות ולסנן.
2. לערבב שמן זית מיונז, חרדל, מלח וסוכר לממרח אחיד וסמיך למרוח את פרחי הברוקולי בתערובת ולצפות עם פירורי לחם.
3. לחמם תנור ל 190 מעלות, לסדר את הפרחים בתבנית לאפות כ 30 – 40 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
טלי : "יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!"
עדי : "מתכון מדהים ביותר!! כל מי שטעם אהב!! כמעט כל שבוע מכינים את זה בבית.. תודה רבה על כל המתכונים ותמשיכי לשמח עוד רבבות עם מתכוני האוכל המיוחדים!!"