ברוקולי אפוי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי אפוי בתנור

ברוקולי אפוי בתנור

אוהבים ברוקולי ? מתכון פשוט קל וידידותי לברוקולי אפוי בתנור, ציפוי של פירורי לחם שיתן מרקם מעניין וטעים, כלום עבודה לתוספת מעולה לכל ארוחה.

מרכיבים:

2 ראשי ברוקולי
3 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) לחלוט במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הברוקולי ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהברוקולי רך.

31688 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!”

עדי : “מתכון מדהים ביותר!! כל מי שטעם אהב!! כמעט כל שבוע מכינים את זה בבית.. תודה רבה על כל המתכונים ותמשיכי לשמח עוד רבבות עם מתכוני האוכל המיוחדים!!”

 

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
פולי

הכנתי לפעוטה שלי שמאוד אוהבת ברוקולי והכל חוסל ב5 דקות!!! המנה קיבלה את השם “שניצל ברוקולי” מ-ו-ש-ל-ם

מיכל

ניקי בוקר טוב,

חזרתי כדי לכתוב שאתמול בערב ליקקו את האצבעות מהברוקולי. הטוויסט של המתקתקות בשל הוספת הסוכר – פשוט מצויינת (-:

תודה רבה על המתכון ויום טוב

1 3 4 5