ברוקולי אפוי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי אפוי בתנור

ברוקולי אפוי בתנור

אוהבים ברוקולי ? מתכון פשוט קל וידידותי לברוקולי אפוי בתנור, ציפוי של פירורי לחם שיתן מרקם מעניין וטעים, כלום עבודה לתוספת מעולה לכל ארוחה.

מרכיבים:

2 ראשי ברוקולי
3 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) לחלוט במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הברוקולי ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהברוקולי רך.

46584 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!”

עדי : “מתכון מדהים ביותר!! כל מי שטעם אהב!! כמעט כל שבוע מכינים את זה בבית.. תודה רבה על כל המתכונים ותמשיכי לשמח עוד רבבות עם מתכוני האוכל המיוחדים!!”

 

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

ולי לא נישאר…מראש הכנתי כמות כפולה ומה לעשות הילדים ביקשו עוד עץ ועוד בלי להרגיש הכל נעלם !האמת שאני יום יום באתר אבל לא תמיד מגיבה , מיכוון שהרבה פעמים אני נעזרת בתגובות כדי להחליט אם להכין או לא מה גם שכיף מדי פעם לשמוע מילה טובה אז מתכון פצצה ויישר כוח בורכת בסבלנות אין סופית…תודה ושבוע טוב

מיה

אגב, בברוקולי טרי הגבעול הוא עשיר בטעם, ברזל ומעודד לעיסה. אני חולטת אותו גם, מגלגלת בשאריות הרוטב (שאין) מצפה ושמה בתנור עם כל השאר. וכשהצלחת ריקה מכל הפרחים, יהיו מספיק שיריבו גם על הגבעול. 🙂

מיה77

הי ניקי,
תודה על עוד מעדן! 🙂
אחרי שבשבוע האחרון זו הפעם השלישית שהמתכון הזה רץ אצלנו בווריאצות שונות, אני מכינה ומשתמשת במיונז טבעוני ומזליפה שמן רק פעם אחת, ממליצה בחום , פשוט וואו!

רונ

ניקי אני משתמשת בקפוא והפשרתתי את זה צריך גם להרתיח?

שירי

שלום ניקי,
המתכון מעניין! נראה אם יתחבב על הילדות וסוף-סוף יסכימו לאכול ברוקולי…
האם תוכלי לכתוב בכמה כפות מיונז מדובר?
תודה.

ורדה

הי ניקי שוב תודה על
המתכונים הנפלאים! אני רוצה להכין את הברוקולי האפוי אבל לא ברור לי לאיזה כמות ברוקולי מתאימה כמות הציפוי שציינת. אני משתמשת הברוקולי קפוא . תודה ורדה

מיה

אפשר ברוקלי קפוא

1 2 3 6