ברוקולי אפוי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי אפוי בתנור

ברוקולי אפוי בתנור

אוהבים ברוקולי ? מתכון פשוט קל וידידותי לברוקולי אפוי בתנור, ציפוי של פירורי לחם שיתן מרקם מעניין וטעים, כלום עבודה לתוספת מעולה לכל ארוחה.

מרכיבים:

2 ראשי ברוקולי
3 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) לחלוט במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הברוקולי ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהברוקולי רך.

40821 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!”

עדי : “מתכון מדהים ביותר!! כל מי שטעם אהב!! כמעט כל שבוע מכינים את זה בבית.. תודה רבה על כל המתכונים ותמשיכי לשמח עוד רבבות עם מתכוני האוכל המיוחדים!!”

 

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
עידית

היי ניקי, המתכון הזה פשוט הצלחה. לראות פעוט בן שנה וחצי אוכל בתאבון ברוקולי – עונג 🙂

אפרת

הי ניקי, חג שמח.
יש תחליף לחרדל?
תודה!

בתיה

האם אפשר במקום פירורי לחם להשתמש בקמח מצה לפסח? תודה וחג שמח

נטעלי

הי ניקי.
תודה על המתכונים הקלים, הטעימים והמדויקים.
אני הפסקתי לחפש מתכונים במקום אחר. אתך זה תמיד בטוח.
מאחת שממש גרועה במטבח עם המתכונים שלך אני מצליחה לשנות את הסטיגמה שלי בעיני עצמי ושל בני המשפחה 🙂
אחרי ההשתפכות להלן השאלה:
האם אפשר לעשות אותו הדבר עם כרובית?

ת.

למה צריך סוכר? זה לא אמור לצאת מלוח?

ליאת

אוי ניקי מה עשית לי? תכננתי להכין סוף סוף מנה בריאה לבת שלי ומרוב שזה יצא טעים חיסלתי את הכול לבדי! לא נעים…

ורד

שלום ניקי,

האם אפשר להחליף את המיונז בשמן זית?(אני לא אוהבת מיונז…)
תודה