ברוקולי אפוי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוקולי אפוי בתנור

ברוקולי אפוי בתנור

אוהבים ברוקולי ? מתכון פשוט קל וידידותי לברוקולי אפוי בתנור, ציפוי של פירורי לחם שיתן מרקם מעניין וטעים, כלום עבודה לתוספת מעולה לכל ארוחה.

מרכיבים:

2 ראשי ברוקולי
3 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחתוך את פרחי הברוקולי (הגזע מיותר) לחלוט במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הברוקולי ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהברוקולי רך.

46727 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!”

עדי : “מתכון מדהים ביותר!! כל מי שטעם אהב!! כמעט כל שבוע מכינים את זה בבית.. תודה רבה על כל המתכונים ותמשיכי לשמח עוד רבבות עם מתכוני האוכל המיוחדים!!”

 

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

יצא ממש מעולה!!קיבלתי המון מחמאות..תודה רבה!

גליה

היי ניקי,
קודם כל תודה רבה על האתר הנפלא והמתכונים הנהדרים!
אני רוצה להכין את הברוקולי כמה שעות לפני הארוחה ואז לחמם. האם זה אפשרי? אם כן, איך כדאי לחמם? תודה!

קסם

היי ניקי 🙂
המתכון נשמע טעים ואני מעוניינת להכין אותו .
אין לי חרדל .
מה אפשר לשים במקום ?
יש לי רוטב סויה . רוטב טריאקי . רסק עגבניות . טבסקו .
מה יכול להתאים ?
תודה ויום נפלא 🙂

רעות :)

היי! בא לי להכין את זה לצהריים.. כמה שאלות לפני:
אפשר לוותר על הסוכר?
האם זה יוצא קראנצ’י? בגלל פירורי הלחם הכוונה..
ורשמת במתכון שהגזע מיותר, אבל בתמונות שצירפת זה נראה כאילו הברוקולי הוא לא רק הפרחים, אלא גם חלק מהגזע..
ו.. שאלה אחרונה- מתאים גם לכרובית?

תודה! 🙂

דניאל

היי ניקי!! יש לי במקפיא סנפרוסט של ברוקולי וכרובית..
בתגובות לשאלות לאחת אמרת שמספיק רק להפשיר ולאחת לחלוט כמה דק מה מבין השתיים?! 🙂
ואני רוצה את כל הכמות של השקית אז מה מבחינת הכמויות במתכון?!
תודה
נ.ב.- בזכותך בעלי חושב שאני שפית :)(:

עינת

אוהבת את המתכון הזה עד מאוד.. כיף לראות איך זה מוציא מהברוקולי משהו אחר שכולם אוהבים..

ניקול

היי ניקי כמה גרם זה שני ראשי ברוקולי?