


מג'דרה מתכון
תוספת מושלמת כמעט לכל מה שתירצו, הרבה בצל מטוגן זה נותן יופי של טעם, הכל מתבשל יחד עם האורז והעדשים, הטעמים מתחברים לפעמים אפילו לא צריך להגיש משהו ליד זה טעים מאוד כך.
4 – 5 מנות
כ 30 דקות לא כולל השרייה
הכנות:
1. להשרות את העדשים כשעה, להרתיח מים ולבשל את העדשים כ 20 דקות, לסנן.
*2. לטגן את הבצל להוסיף את האורז, תבלינים, עדשים ומים להרתיח להנמיך ולכסות לבשל 18 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
98035 צפיות 55 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
דגנית : “ניקי תודה.
יצא נהדר!”
שלומית : “מתכון אליפות! יצא טעים ביותר. פעם ראשונה שיוצאת לי מג’דרה מוצלחת!! המתכון מייד נכנס למחברת המתכונים שלי.”
הי, ניקי.
יש לי עדשים שחורות בלוגה ויש עדשים ירוקות. מה מומלץ?
המנה יצאה יבשה… איך אפשר לשפר עכשיו ? מה צריך לעשות פעם הבאה ?
היי ניקי
אני רוצה יותר עדשים עם האורז, כוס וחצי עדשים עם כוס וחצי אורז.
איך לשנות את שאר הכמויות?
את העדשים לבשל באש גבוהה או נמוכה?
ניקי יקרה, ראיתי שיש מתכון נוסף של “מג’דרה קלת הכנה”.
מה עדיף מבין השניים? כי אין הבדל גדול ביניהם.
ניקי יקרה,
אין כמוך! צודה רבה על עוד מתכון נפלא
ניקי יקרה,
אין כמוך!!! תודה רבה על מתכון נפלא