מג’דרה מתכון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מג'דרה מתכון

מג'דרה מתכון

תוספת מושלמת כמעט לכל מה שתירצו, הרבה בצל מטוגן זה נותן יופי של טעם, הכל מתבשל יחד עם האורז והעדשים, הטעמים מתחברים לפעמים אפילו לא צריך להגיש משהו ליד זה טעים מאוד כך.

4 – 5 מנות

כ 30 דקות לא כולל השרייה

מרכיבים:

בצל גדול קצוץ
כוס עדשים שחורות
כוס וחצי אורז
שתיים וחצי כוסות מים
כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את העדשים כשעה, להרתיח מים ולבשל את העדשים כ 20 דקות, לסנן.

*2. לטגן את הבצל להוסיף את האורז, תבלינים, עדשים ומים להרתיח להנמיך ולכסות לבשל 18 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

81116 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מג'דרה מתכון

גולשים מכינים וממליצים:

דגנית : “ניקי תודה.
יצא נהדר!”

שלומית : “מתכון אליפות! יצא טעים ביותר. פעם ראשונה שיוצאת לי מג’דרה מוצלחת!! המתכון מייד נכנס למחברת המתכונים שלי.”

257
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוית

היי ניקי ,תודה רבה על המתכונים הקלים והטעימים רציתי לשאול כמה מלח ופלפל לשים תודה רבה

לילך

מחפשת את המתכון של הפאי תפוחים וגבינה כמו של “ארומה”.. יש לך מושג???!!

שירה

היי ניקי,
השרתי עדשים שחורות כמעט ארבע שעות, ובישלתי משהו כמו שעה. זה מספיק?
תודה!

לאה

ניקי קודם כל תודה על האתר שלך!!! תמיד הייתי מבשלת אבל בזכותך הבנתי שלא חייב להשקיע המון זמן כדי לבשל משהו טעים!!! מתכונים נהדרים
ראיתי שכבר שאלו אותך האם מותר להשתמש בעדשים ירוקות ואמרת שכן אבל רשום על האריזה שאין צורך בהשריה.. מדובר בעדשים יבשים…
השאלה היא מה לעשות?
ת’נקססס

אתי

ניקי יקרה,

מתכון מצויין, יצא טעים מאד 🙂
תודה לך על כל המתכונים המעולים!

הדס

היי ניקי,
יש לי עדשים ירוקות או אדומות, מה עדיף?
תודה מראש

נטלי

ניקי היקרה, בוקר טוב…
יש לי עדשים ירוקות קפואות, האם אני צריכה לבשל בנפרד 20 דק’ או שלהוסיף אותן ישירות לאורז?
ועוד שאלה- האם לבשל 18 דק’ על אש נמוכה בלי מכסה?
תודה ושבת שלום 🙂