תפוחי אדמה ופטריות בקארי
משום מה רוב האנשים אוהבים תפוחי אדמה בתנור, אני לא אומרת שזה לא טעים אבל אני לא פחות אוהבת תפוחי אדמה על האש בתוספת רוטב. לפני שנים אכלתי באיזה מקום תפוחי אדמה ופטריות באותו תבשיל וזה היה פשוט מעולה הרוטב היה כל כך טוב התפוחי אדמה היו רכים, אנשים לא הפסיקו לקחת עוד ועוד.
אז החלטתי להכין בבית. למה להנות רק פעם אחת ?
4 מנות
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה חתוכים
חבילת פטריות שמפיניון
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
2 שיני שום
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את תפוחי האדמה כ 5 דקות, לבחוש כל הזמן.
2. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם שאר המצרכים, לבשל על אש בינונית לבחוש מידי פעם ולבשל עד שהכל רך. חסר נוזלים ? תוסיפו מעט
גולשים מכינים וממליצים:
אסתי : "מעולה! מעולה! מעולה! מעדן.
תודה רבה. כמה פשוט ככה טעים…"