תפוחי אדמה ופטריות בקארי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ופטריות בקארי

משום מה רוב האנשים אוהבים תפוחי אדמה בתנור, אני לא אומרת שזה לא טעים אבל אני לא פחות אוהבת תפוחי אדמה על האש בתוספת רוטב. לפני שנים אכלתי באיזה מקום תפוחי אדמה ופטריות באותו תבשיל וזה היה פשוט מעולה הרוטב היה כל כך טוב התפוחי אדמה היו רכים, אנשים לא הפסיקו לקחת עוד ועוד.
אז החלטתי להכין בבית. למה להנות רק פעם אחת ?

4 מנות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה חתוכים
חבילת פטריות שמפיניון
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
2 שיני שום
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את תפוחי האדמה כ 5 דקות, לבחוש כל הזמן.

2. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם שאר המצרכים, לבשל על אש בינונית לבחוש מידי פעם ולבשל עד שהכל רך. חסר נוזלים ? תוסיפו מעט

3880 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה! מעולה! מעולה! מעדן.
תודה רבה. כמה פשוט ככה טעים…”

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

מעולה! מעולה! מעולה! מעדן.
תודה רבה. כמה פשוט ככה טעים…

אביטל גרנית

אני יכולה להשתמש בקרי מדרס?

ענת

האם אפשר להשתמש עם מחית קארי?אם כן,כיצד?

תמר

היי ניקי יש מצב לוותר על הפטריות? מתאים לשים במקום קישוא/גזר?
תודה רבה וערב נפלא:)

חיה

שבוע טוב 🙂
האם אפשר לוותר על הטיגון של התפוחי אדמה?
תודה רבה♡

ירדן

היי ניקי
בעלי בטעות קנה לי את הפטריות הענקיות שאין לי מושג איזה סוג הן.
לאיזה מתכון זה מתאים???
חבל לי לזרוק אותם

תמר

היי ניקי!
תודה על מתכונים נפלאים 🙂
המים בסיר עם התבשיל צריכים לכסות את כל תפוחי האדמה?
אני מכינה כמות כפולה, ו-3 כוסות מכסות בערך חצי…