תפוחי אדמה ופטריות בקארי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ופטריות בקארי

משום מה רוב האנשים אוהבים תפוחי אדמה בתנור, אני לא אומרת שזה לא טעים אבל אני לא פחות אוהבת תפוחי אדמה על האש בתוספת רוטב. לפני שנים אכלתי באיזה מקום תפוחי אדמה ופטריות באותו תבשיל וזה היה פשוט מעולה הרוטב היה כל כך טוב התפוחי אדמה היו רכים, אנשים לא הפסיקו לקחת עוד ועוד.
אז החלטתי להכין בבית. למה להנות רק פעם אחת ?

4 מנות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה חתוכים
חבילת פטריות שמפיניון
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
2 שיני שום
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את תפוחי האדמה כ 5 דקות, לבחוש כל הזמן.

2. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם שאר המצרכים, לבשל על אש בינונית לבחוש מידי פעם ולבשל עד שהכל רך. חסר נוזלים ? תוסיפו מעט

10123 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה! מעולה! מעולה! מעדן.
תודה רבה. כמה פשוט ככה טעים…”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

?? באם מה מתאים הארוחה הזאת?? אם איזה תוספת??

שרה

הי ניקי. אני באמצעה להכין את זה לכבוד שבצ קודש! רציתי לשאול אותך. עם מה הכי מתאים שיכין אם זה. הוצאתי חזה עוף. איזה מתכון הכי יתאים אם הארוחה הזאתזתת

ציפי

הי ניקי,
מה שלומך ?
כרגיל אני מתכננת את הארוחות לפי המתכונים שלך…
רציתי לשאול האם מתאים להחליף את התפוחי אדמה בבטות ?
תודה מראש

נטע לי

היי ניקי, יצא ממש ממש טעים! חבל שהכמות יוצאת כל כך קטנה…

לאה

בוקר טוב
למה את מתכוונת שאת כותבת כף רסק?
תודה

חיה

צהריים טובים.
נראה כ”כ טוב ומגרה.

יש אפשרות להכין בלי פטריות?

תודה

בר

היי ניקי נראה מעולה…באתי לרוץ ולהכין..אבל גיליתי שאין לי קארי 🙁
האם יש לו תחליף?